Milica veruje u magiju TikToka: Podelila video simpatičnog "dekice" na sajmu knjiga, srceparajućom pričom raznežila celu Srbiju!

Vesti 25.10.2023 17:17 0

Bila toliko ganuta pojavom i pričom gospodina Topreka da je morala da je podeli sa internetom...

dekica

Printscreen/TikTok/milicaperutanka

TikTok možete da mrzite do sutra i govorite kako zatupljuje mlade generacije, ali svakako ne možete osporiti uticaj i moć koju poseduje. Samo jedan video može promeniti nečiji život zauvek i to je prosto zadivljujuće!

Tu magiju, je primetila i devojka po imenu Milica čiji TikTok profil nosi ime Perutanka, kada je snimila jednog posebnog dekicu (kako ga ona zove) na ovogodišenjem sajmu knjiga.

Video možete pogledati ispod:

 

@milicaperutanka Hajde da mu pomognemo🙏🏼 Knjiga zaista vredi, a još veću vrednost ima kada znate da ste nekome pomogli i ulepšali život🍀 Радован Топрек, тел: +387 (065) 781-493 #capcut #viral #foryoupage #fyp #balkan #srbija #pomoc #knjige #knjiga ♬ original sound - Perutanka 🌙

 

Ona je naime objasnila kako je gore pomenuti dekica, tj. pesnik Radovan Toprek Rastušanin prevalio veliki put čak iz Bosne kako bi došao na sajamu Beogradu. Milica je istakla da je bila toliko ganuta pojavom i pričom gospodina Topreka da je morala da je podeli sa internetom.

Pesnik je na sajam došao sa polomljenim koferom, bez vode i hrane, sa svojim knjigama, a ubrzo mu je bilo rečeno da mora da napusti sajam jer nije imao svoj štand, te je spakovao kofer i otišao.

Radovan Toprek Rastušanin je na sajmu izložio svoju zbirku knjiga pod imenom ,,Živa istina je". On je u razgovoru sa devojkom spomenuo da je pre te zbirke imao još dve zbirke pesama koje su nažalost bile uništene u poplavi koju je doživeo u svojoj kući. 

dekica

Printscreen/TikTok/milicaperutanka

 

 

Njegovo delo ,,Živa istina je" je zbirka koju čini 200 pesama, od kojih je neke izrecitovao Milici, koja je bila prosto oduševljena, rekavši da se istopila slušajući njegove reči i kupila njegovu knjigu za 600 dinara, nakon čega joj je on rekao da će joj vratiti novac ukoliko joj se posle mesec dana ne svidi knjiga. Sve što treba jeste da pozove njegov broj telefona. 

Pesnik je juče prodao tri knjige, a pet je poklonio sajmu, kada je objašnjavao zašto želi da ostane tamo. Iako mu je potom bilo odobreno da zadrži svoje mesto na sajmu, ipak je na kraju morao da napusti isto.

Milica je na kraju videa istakla da on ne zna za njen video i zamolila dobre ljude da pozovu pesnika i naruče njegovu knjigu kako bi pomogli da se njegov surov život makar na kratko ulepša.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Udruženje Asocijacija mama S rbije i naš portal "Naj žena“, pokrenuo je novi video serijal „Naj mama“. One su pravi borci i majke sa velikim slovo "M" koje su svojim primerom pokazale šta nam svima znači bezuslovna ljubav. 💜 Jovana Šišić je rodila petoro dece, ćerke: Anu, Sofiju i Ninu i blizance, dečake Mihaila i Stefana. 👩‍👧‍👧 Kao majci petoro dece život joj je prirodno nametnuo mnogobrojne obaveze, ali ona nikada nije odustala od ideje da poslovni uspesi mogu da se nižu i onda kada vas mnogi vide i doživljavaju isključivo kao domaćicu i ženu čija je jedina okupacija briga o porodici. 💪🏻 Njenu priču pogledajte na linku u opisu profila! 📲 ---------- #najžena #žena #najmama #mama #jednajemajka #hrabrost #upornost #dete #ženamajkakraljica #asocijacijamamasrbije #tiktokserbia🇷🇸 #foryoupage #majke #fypシ #fyp #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading