Naizgled bezazlena stvar pretvorila se u noćnu moru: Maja Berović o agoniji posle porođaja, "borili su mi se za život"

Slobodanka Ćorić Vesti 20.09.2023 11:03 0

Maja je ispričala kako su se 20 dana borili za njen život i da je za taj period imala pet operacija

maja berović

Shutterstock

Maja Berović koja je nedavno izbacila je novi album, ali na spotovima su joj fanovi zamerili, privatan život drži dalje od očiju javnosti, međutim sada je odlučila da sa svima podeli jedna od natežih trenutaka kada su joj se borili za život. Maja je ispričala kako su se 20 dana borili za njen život i da je za taj period imala pet operacija.

"Nikad nisam bila osoba koja je preterano svoj privatan život i privatne probleme iznosila u javnost. Moji fanovi su pomislili da sam se umorila od muzike. Ja sam imala ozbiljan problem i mislila sam da možda mmorati da odustanem od muzike jer se to od bezazlene stvari pretvorilo u noćnu moru", rekala je Maja na početku.

"Ja sam imala jednu malu ranu na nozi koja se kroz jedan kraći period inficirala i dovela me u stanje sepse i bukvalno su se 20 dana borili za moju nogu i za život na kraju krajeva. To je bilo od bakterije koja je napravila haos meni u nozi, ja sam jako posle porođaja bila anemična i imala sam velike probleme sa anemijom, moj organizam nije mogao da se izbori sa tim, Ja sam na kraju završila sa 5 operacija u roku od 20 dana", ispričala je Maja u emsiji "Amidži šou" i dodala:

"Uspeli su da spasu nogu, naravno da se sada mogu nasmejati na tu temu. Ja sam to na kraju krajeva ispričala jer mi zanemarujemo sitnice, ali to ne treba da se radi. Od male stvari može da se napravi ozbiljan problem, iz tog ugla sam mislila da nema izlaza. Razmšljala sam o tome da li ću uopšte imati nogu, sada imam samo 27 centimetara ožiljka na nozi".

Maja Berović porodila se krajem februara 2022. godine i postala majka dečaka Lava, a nakon samo nekoliko meseci vratila se na scenu i pokazala odličnu liniju.

Komentari (0)
Loading