GODINAMA NIJE MOGLA DA SMRŠA: Promenila je samo JEDNU naviku i bez problema skinula 30 KILOGRAMA za godinu dana!

Vesti 04.12.2021 17:19 0

Zahvaljujući ovoj ishrani uspela da je se u potpunosti transformiše

GODINAMA NIJE MOGLA DA SMRŠA: Promenila je samo JEDNU naviku i bez problema skinula 30 KILOGRAMA za godinu dana!

Printscreen/Instagram

Sa samo 12 godina, Hana je počela da vidi mane na sebi, tačnije počela je sve više i više da obraća pažnju na svoju težinu, a broje koje je vaga diktirala uticale su na njeno raspoloženje i samopouzdanje.

Međutim, tada nije znala kako funkcioniše proces zdravog gubitka kilograma, pa zato otkriva da je pokušavala da jede što manje, iako je uspela da izgubi nekoliko kilograma ovom metodom, jojo efekat ju je uvek sačekao iza ćoška. 

Borba sa kilažom trajala je kroz celo njeno detinjstvo, a kada je ušla u dvedesete godine života shvatila je da mora pod hitno nešto da uradi!

Davne 2014. godine, primetila je da sve više njenih poznanika prelazi na vegansku ishranu, a pošto nije znala puno o ovom načinu života započela je svoj video blog "Haj Karb Hana" i do dan danas redovno objavljuje videe na temu veganske ishrane.

 

Hana sa ponosom otkriva da je uspela da smrša čak 30 kilograma. Otkriva da je u potpunosti prešla na ovaj način ishrane i da danas jede samo sirove namirnice. Međutim, prelaz na vegansku ishranu nije bio lak!

Kada je tek počinjala pročitala je da mora da jede puno voća jer voće daje energiju i od njega čovek ne može da se ugoji. Zbog toga je imala naviku da u danu pojede i do 30 banana dnevno, pa se zato na samom početku pridržavanja ove dijete već dodatno ugojila.

 

Potom je "otkrila" ugljene hidrate. Shvatila je da nije osoba koja može gladovati i da će moći da se pridržava određenog režima ishrane samo ako je uvek sita.

Baš zato je u svoje obroke počela da dodaje namirnice poput kuvanog krompira i pirinča, ali i mnoštvo zelenog lisnatog povrća koje je bogato prehrambenim vlaknima i koje izvrsno zasićuju iako imaju nisku koloričnu vrednost.

Upravo je zeleno lisnato povrće njen trik za lakši gubitak kilograma. Da bude sigurna kako će nakon svakog obroka biti sita, njemu dodaje relativno velike količine "zeleniša".

 

Spanać ili kelj dodaje jutarnjem smutiju, brokoli kuvan na pari ručku ili večeri. Uz svaki obrok jede velike količine "nečeg zelenog“ - bez obzira da li je u pitanju obična salata ili namirnica koju mora termički da bude obrađena.

Za godinu dana na biljnoj ishrani, Hana je smršala 30 kilograma. 

Komentari (0)
Loading