Čašu jogurta pomešajte sa ova TRI sastojka i uživajte u REZULTATIMA: Pomaže prilikom mršavljenja, čisti creva i sprečava nadimanje!

Vesti 23.11.2021 17:30 0

Detoksikacija oganizma neophodna je za zdravlje

Čašu jogurta pomešajte sa ova TRI sastojka i uživajte u REZULTATIMA: Pomaže prilikom mršavljenja, čisti creva i sprečava nadimanje!

Shutterstock

Iako je od posebnog važno s vremena na vreme očistiti creva od toksina i hemikalija koje unosimo na dnevnom nivou u naš organizam, za normalno funkcionisanje metabolizma, neophodno je povremeno uraditi detoksikaciju a to možete učiniti na prirodan način uz pomoć hranljivih i lekovitih namirnica.

Možda pomalo čudno zvuči ali, ovakav postupak neki zazivaju "piling creva". Lako je napraviti ovaj napitak jer se sastoji od pet namirnica koje sigurno imate u kući.

Pored toga što će pročistiti vaše telo, ovaj eliksir će vam pomoći i da smršate, ali i da ubrzate metabolizam. Takođe, preporučuje se osobama koje imaju problema sa zatvorom i nadimanjem stomaka, piše Sensa. Zato, ukoliko želite da izgubite višak kilograma i uradite mini detoks, potrebno je samo da popijete oavj napitak 30 minuta pre doručka i da ga zamenite za večeru.

Potrebno je: 250 ml jogurta, 100 ml vode, 2 kašike mevenog lanenog semena, 3 suve šljive, 1 kašika sušenog grožđa

Priprema:

Ubacite sve sastojke u blender i umutite dok ne dobijete jedinstvenu smesu. Uživajte u hranljivom napitku koji je pun vlakana i koji će odlično delovati protiv zatvora i nadimanja.

Ovo je idealna zamena za nezdrave užine, slatkiše i grickalice, pa vam može pomoći i da smršate!

Komentari (0)
Loading