Jeftin i SVIMA DOSTUPAN napitak koji skida KILOGRAME: Doktorka Ćulafić otkrila NAJČEŠĆE greške koje praviko kod MRŠAVLJENJA

Vesti 20.07.2022 10:20 0

Kada govorimo o metaboličkim problemima, najveći od svih je taj što nemamo uobročenu ishranu

Jeftin i SVIMA DOSTUPAN napitak koji skida KILOGRAME: Doktorka Ćulafić otkrila NAJČEŠĆE greške koje praviko kod MRŠAVLJENJA

Printscreen/Youtube

- Topla limunada je hit, koji zaista ima smisao. Na taj način mi započinjemo dan nečim što doprinosi alkalnosti naših ćelija, koje su pravi štit. Ta čaša limunade ne mora da bude topla, taj napitak na najbolji način budi naše ćelije. Posle 20-ak minuta ide doručak i to je idelan način da se započne dan - kaže nutricionistkinja Andrijana Ćulafić.

- Kada govorimo o metaboličkim problemima, najveći od svih je taj što nemamo uobročenu ishranu. Preskačemo doručak, što iz nedostatka vremena ili navika, a ta limunada je najbolji način da se započne dan za one koji to praktikuju. Važno je da od kuće ponesemo nešto zdravo, a ne da se hranimo po pekarama - navela je nutricionistkinja za tv Kurir.

Kada je u pitanju jutarnja kafa, nutricionisti smatraju da nikako nije dobro piti je na prazan želudac.

- Čak i sa tom limunadom, kafa nikako nije dobra, jer stvara kiselost u organizmu. Najbolje bi bio sled: limunada, doručak, pa tek onda jutarnja kafica - kaže Andrijana.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading