Efikasna i ZDRAVA dijeta Dženifer Lopez: Možete da jedete SKORO SVE, a rezultati vidljivi posle 10 DANA

Vesti 21.06.2022 18:00 0

Dijeta Dženifer Lopez jedna je od najefikasnijih i najpopularnijih u svetu. Isprobajte je kako biste izgubili kilograme do leta.

Efikasna i ZDRAVA dijeta Dženifer Lopez: Možete da jedete SKORO SVE, a rezultati vidljivi posle 10 DANA

Tanjug/Ap

Nije da imamo najlepše asocijacije na pomen reči 'dijeta', najčešće jer znamo da je vreme za izgladnjivanje, disciplinu i uskraćivanje slatkih radosti. Osim toga, toliko puta smo se razočarali jer određeni režim ishrane nije delovao.

Ipak, sa dijetom Dženifer Lopez nema greške, a to vam dokazuje upravo stas latino dive. Glavno pravilo za mršavljenje je 'ugljenohidrati do 14:30', a osmislio ga je slavni trener David Kirš. To je svojevrsni mini intervalni post u kojem je unos ugljenih hidrata ograničen na jutro i rano poslepodne. U ovom vremenskom prozoru dopuštene su zobene pahuljice, testenina, mahunarke i slično. Nakon 14:30 sati na jelovniku su namirnice bogate belančevinama - poput mesa, ribe i sira te puno svežeg voća, povrća i salata.

Isto tako, Džej Lo iz ishrane je izbacila i šećer u svakom obliku, kao i alkohol.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Zašto je ova dijeta toliko efikasna?

Naime, ugljeni hidrati nam sve do podneva daju vrednu energiju koja nam pomaže da izdržimo dan i drže nas fokusiranima. Osim toga, dovoljno se krećemo do uveče da se mogu da sagore. Stvari su drugačije nakon radnog vremena: ako uživamo u velikoj pizzi, a zatim legnemo na kauč ili idemo u krevet, višak energije pohranjuje se u masno tkivo i dobijamo na težini.

Koliko tačno ugljikohidrata smete da pojedete do 14:30h?

Naravno, nekome ko ima fizički zahtevan posao treba više od onoga ko sedi za stolom osam sati. Međutim, Kirsch savetuje da slušate svoje telo i jedete samo kada ste zaista gladni. Tada ćete se nakon deset dana moći radovati prvim vidljivim uspesima.

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading