Uklanja i VIŠAK SOLI iz organizma: Kombinacija DVA moćna sastojka čini da BOLOVI u kostima samo nestanu

M. G. Vesti 31.05.2022 13:31 1

Kombinacija koja čini čuda

Uklanja i VIŠAK SOLI iz organizma: Kombinacija DVA moćna sastojka čini da BOLOVI u kostima samo nestanu

Shutterstock

Sigurno znate sve o dobrobitima meda, ali kada se pomeša sa lovorovim listom nastaje moćan prirodni lek.Lovorov list je bogat hranljivim tvarima. On sadrži fitosterol, linalol, esencijalna ulja, tanine, kamfor i kiseline.

Ukratko, lovorov list je bogat proizvod koji pomaže našem telu da nadoknadimo elemente koji nam nedostaju. Kombinacija meda i lovorovog lista samo pojačava njegova lekovita svojstva, jer je med bogat korisnim vitaminima i mikroelementima.

Ova kombinacija pomaže kod bolova u zglobovima, jer uklanja višak soli iz organizma.

Kako napraviti ovaj narodni lek?

Koristite jedno pakovanje lovorovog lista i 3 kašike meda. Prvo sipajte lovorov list u šerpicu, pa dodajte oko 1,5 l vode i držite oko 20 do 30 minuta. Kuvajte na ringli lovorov list tako što ćete pustiti da se voda zagreje, a zatim i ključa 5 minuta. Posle toga sklonite lovor sa ringle.

Dobijeni čaj hladite oko 40 minuta na sobnoj temperaturi. Izvadite listove iz čaja, pa dodajte 3 kašike prirodnog meda. Dobijeni čaj sa medom pijte svakogog dana po trećinu šolje i to tokom 5 dana.

Nakon ovoga napravite pauzu oko 3 nedelje.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Ana
31.05.2022 15:06

Super je ovo, Sve sto stvorila priroda necemu sluzi i pomaze. Ipak bi se vratila na vodu koja i sama po sebi - cudo! Hidrogenizovana voda moze slobodno da se zove "ziva voda" jer vrsi cudesa u nasem telu sto se odrazava na radu svih organa a i kose i koze!! Ambilife hidrogenizovana voda perfektna i sama po sebi a i kao osnova za biljne cajeve, jer pojacava dejstvo komponenata.