Očistite DEBELO CREVO domaćim sokom za DVA DANA: Ovom metodom ćete izbaciti SLOBODNE RADIKALE iz tela

Vesti 31.05.2022 09:40 0

Sve zdravstvene tegobe kreću iz creva – stoga povedite računa o čišćenju tela iznutra

Očistite DEBELO CREVO domaćim sokom za DVA DANA: Ovom metodom ćete izbaciti SLOBODNE RADIKALE iz tela

Printscreen/ Instagram/ bevsserenityspace

 

Digestivni sistem je jedna od najčešćih “boljki” savremenog čoveka. Da bi debelo crevo bolje obavljalo svoje funkcije, neophodno je održavati njegovo normalno stanje. Jednostavan domaći recept će pomoći u tome.

Sasvim je moguće očistiti debelo crevo i eliminisati neprijatnost kod kuće. Proces detoksikacije može se završiti za jedan vikend uz pomoć prirodnih proizvoda.

Kako očistiti debelo crevo sa jabukom, morskom soli, đumbirom i limunom?

U loncu zagrejte 100 ml vode. Zatim sipajte vodu u čašu, pa dodajte pola kašičice morske soli i promešajte. U tu slanu vodu dodajte pola čaše prirodnog soka od jabuke, kašičicu rendanog đumbira i 2 kašike limunovog soka. Promešajte.

Ovaj napitak pijte 3 puta dnevno:

  • pre doručka;
  • u podne pre ručka i
  • pre večere.

Veoma je važno da tog dana pazite šta jedete. Preporuka je da konzumirate dinstano povrće, ribu, a slatkiše i testenine da preskočite.

Tokom dana potrebno je da popijete najmanje 6 čaša mlake vode.

Morska so pomaže telu da se brže oslobodi toksina i poboljša funkcionisanje digestivnog sistema. Jabuka, đumbir i limun stimulišu debelo crevo, štite ga od štetnih toksina i sprečavaju nadimanje.

Ovaj metod čišćenja debelog creva je bezbedan i efikasan, ali je konsultacija lekara neophodna ako se ne osećate dobro ili imate alergije. Trudnice takođe trebaju savet stručnjaka.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading