Čaj ima brojna pozitivna dejstva na naše zdravlje, međutim, ako redovno koristite onaj u kesici, travar Rade ima za vas loše vesti.
Godinama pijemo čajeve iz kesice misleći da su zdravi. Rade je objasnio koliko se razlikuju industrijski i prirodni čajevi:

Shutterstock
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
- Kupovni čajevi ne mogu da se porede sa pirorodnim. Uzmite kesicu jednu i presecite na pola, videćete da unutra ima svega, samo najmanje čaja. Oni beru sve (koren, cvet, trsku, stabljiku, list...), ubacuju veštački prašak, iz tog razloga kada je ubacite u vrelu vodu ona odmah pusti boju. To je veštačka boja - Objašnjava travar Rade iz Paraćina i savetuje da ljudi izbegavaju veštački obojene čajeve, tj. one iz kesice, a da u primenu uvedu prorodne, za koje znaju gde se beru i šta sadrže.