Po receptu RUSKOG akademika: Pasta od SUVOG VOĆA spušta i HOLESTEROL i pritisak a bilduje imunitet

Izvor: J.V. Vesti 18.03.2023 18:53 0

Vitaminska bomba od suvog voća po receptu ruskog akademika za zdravo srce i jak imunitet

Po receptu RUSKOG akademika: Pasta od SUVOG VOĆA spušta i HOLESTEROL i pritisak a bilduje imunitet

Printscreen/Youtube

Pasta ruskog akademika Amosova je prava vitaminsko-mineralna bomba. Ova mešavina je pravo skladište vitamina i mikroelemenata. Akademik Amosov je preporučivao postoperativim pacijentima ovu zdravu mešavinu za brz oporavak organizma. Izuzetno je korisna i za zdrave ljude.

Pasta nadoknađuje deficit vitamina, posebno u zimskom periodu, sezoni gripa i prehlada. Ova mešavina je izuzetno dobra za jačanje kardiovaskularnog sistema, jer snižava i holesterol i krvni pritisak, kao i za jačanje imuniteta

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

Sastojci:

po 200 grama suvog grožđa, suvih kajsija, suvih smokava, oraha, meda i jedan limun sa korom.

Priprema: Sve sastojke sameljite na mašini za mlevenje mesa (ili sitno iseckajte), dodajte med, promešajte i preručite u tegle. Čuvajte u frižideru.

Uzimajte po 1 supenu kašiku, dva puta dnevno. Ujutro na prazan stomak, i uveče pre spavanja, uz šolju tople vode ili mleka. 

 

Za decu (ne mlađu od 3-4 godine) – po 1 kafenu kašiku, na isti način.

Pre pripreme ove mešavine: Većina voća se pre sušenja tretira određenim hemikalijama zbog dugotrajnosti. Obavezno ih dobro operite pre konzumiranja. Po pravilu, suvo voće treba potopiti u sud sa prokuvanom i ohlađenom vodom preko noći. Ujutro, vodu prosuti, a voće ponovo isprati pod jakim mlazom vode i ostaviti ga da se osuši.

Komentari (0)