Sastojci za prirodni antibiotik:
- 1 čen belog luka
- 2 kašike meda
- 2 kašike sveže narendanog đumbira
- ½ kašike mlevene čili paprike
- ½ kašike cimeta
- 1 dcl sveže ceđenog soka limuna
Način pripreme
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Iscedite limun i u njega umešajte sitno naseckan beli luk, đumbir, čili papričicu i cimet. Sve sastojke dobro izmešajte i na kraju dodajte med kako bi dobili gustu smesu.
Smesu prebacite u staklenu posudu s poklopcem i dobro zatvorite, pa ostavite na sobnoj temperaturi oko tri sata. Nakon toga sirup čuvajte u frižideru.