Koji deo tela prvo operete? Ta vaša navika otkriva koliko ste dobri u krevetu!

Vesti 24.10.2024 20:56 0

Navike koje uglavnom ne primećujete mogu dati odgovor na neka pitanja ili vas bar lepo zabaviti.

dvoje

Shutterstock

Postoje neka tumačenja, prema kojima umeće neke osobe u krevetu, odnosno u intimnom odnosu, može da se proceni na osnovu načina na koji se tušira. Pročitajte kakvi ste u krevetu ako prvo operete lice, genitalije, pazuhe... I lepo se zabavite. 

Grudi

Vi ste praktični i to vam je najbitnija stvar u životu. Ne volite kada vas neko ometa i nemate puno strpljenja za ljude koji na život gledaju drugačije od vas. U krevetu ste dobar partner i volite da isprobavate nove stvari. Najbolji partner za vas je onaj koji prvo pere kosu.

Lice

Bitan vam je novac, toliko da ćete sve učiniti da dođete do njega. Dostojanstvo vam je manje važno. Okolina vas teško razume, ali ne brine vas njihovo mišljenje, vi terate po svome. Sebični ste u većini stvari, pa tako i u intimnom odnosu. Najbolje vam odgovara osoba koja prvo pere genitalije.

žena

Shutterstock

 

Pazuh

Pouzdani ste i marljivi, a ljudi vas vole jer stojite čvrsto na zemlji. Volite da pomažete drugima, ali se često nađete u problemu jer ne možete dobro proceniti da li je neko iskren prema vama ili ne. U krevetu ste velikodušni i bitan vam je užitak druge osobe, a ne samo vaš. Najbolji partner za vas je onaj koji prvo pere ramena.

Genitalije

Jako ste stidljivi. Imate nisko samopouzdanje, nemate mnogo prijatelja i od svega brzo odustajete. Bez obzira na sve to, imate iznadprosečne veštine u krevetu. Duboke, iskrene emocije delite s vrlo malim brojem ljudi, zato u intimnom odnosu pronalazite svoju unutrašnju snagu. Za vas je najidealniji partner onaj koji prvo pere lice ili kosu.

Kosa

Vi ste umetnički tip. Najsrećniji ste kada se bavite svojim hobijem i neumorno ćete raditi na ostvarenju svog cilja. Novac vam nije toliko važan, a najradije se družite s intelektualcima i onima koji su isti kao vi – umetnički tipovi. Moglo bi se reći da ste odlični u intimnom odnosu, jer ugađate partneru i volite da istražujete. Najbolji životni suputnik za vas je onaj koji prvo tušira genitalije ili grudi.

Ostali delovi tela

Vi ste vrlo prosečni. Nema sumnje da posedujete unutrašnju snagu, ali drugi to teško mogu da vide. Mogli biste da imate malo više avanturističkog duha i više pokažete svoj potencijal. U dubini duše ste vrlo simpatični i nemate mnogo mana. U intimnom odnosu ste takođe prosečni. Iako maštate o raznim pozama, nemate hrabrosti da ih isprobate. Najbolji partner za vas je onaj koji prvo opere lice.

.

Video:

 

@najzena.rs Neka nam se smeju, mi uživamo! Beograđanke u penziji igraju balet prvi put u životu! #najžena #žena #viral #viralvideos #fypシ゚ #viraltiktok #fyp #foryoupage #zena ♬ original sound - Najzena.rs

 

.

 

Komentari (0)
Loading