Ne može sad da zamisli svoj život bez mesa: Bivša veganka otkrila šta je bilo presudno da promeni ishranu

Tatjana Badarević Vesti 12.10.2024 11:37 0

Lizo je odlučila da uvede vegansku ishranu 2020. godine, a sada je otkrila da su joj životinjski proteini pomogli da ima više energije i da smrša

Zdravlje

Printscreen/TikTok

 

Američka pevačica Melisa Vivijen Džeferson (36), poznatija kao Lizo, podelila je na svom Instagram profilu kako više nije veganka te da je uvela životinjske proteine u svoju ishranu.

- Neko mi je predložio da probam japansku ishranu jer je jedna od najzdravijih ishrana na svetu, a sadrži neka od mojih omiljenih jela - rekla je u početku videa poznata pevačica.

- Kada sam stigla u Japan, bila sam zadivljena koliko je njihova hrana čista i ukusna - dodala je.

Pevačica je tamo uživala u svežem sušiju i jajima, a bila je iznenađena kako se "osećala sutradan."

Lizo je odlučila da uvede vegansku ishranu 2020. godine, a sada je otkrila da su joj životinjski proteini pomogli da ima "više energije, smrša i pomogne joj s moždanom maglom."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

 

Pevačica je otkrila kako jede žumanca, "Buffalo" piletinu omotanu zelenom salatom te grilovanu piletinu sa šparogama i šargrarepom te da pije vodu s bamijom i domaći čaj od breskve.

- Verujem da je veganska ishrana i dalje najzdravija opcija i nadam se da ću jednog dana postati prava alkalna veganka - dodala je u videu.

Alkalna ishrana uključuje namirnice poput cvekle, kelja i paprike, odnosno sveže voće, povrće, pečurke, gomolje, orašaste plodove i cele žitarice, a ishrana se fokusira na pH vrednost tela.

Bonus video:

 

@najzena.rs Marija Šerifović smršala 4 kilograma za 10 dana! Evo i kako #najzena #zena #fypシ゚ #fyp #goviral ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading