16:31 Zdravlje Sok koji svi pijemo uništio joj je jetru: Lekari su mislili da je teška alkoholičarka, a ona alkohol nije ni liznula
15:17 Zdravlje Ovaj test otkriva u kakvom stanju vam je jetra: Odgovorite na 9 pitanja i znaćete da li je vreme da idete kod lekara
18:30 Zdravlje Ukusne su, ali opasne: Ova grupa namirnica može povećati rizik od ciroze jetre, nije samo alkohol
16:42 Dom i saveti Ukoliko se ne leči, može da dovede do ciroze: Doktor otkriva kako da znate da li imate masnu jetru i kada je uznapredovala bolest
15:03 Zdravlje Sok koji svi pijemo uništio joj je jetru: Lekari su mislili da je teška alkoholičarka, a ona alkohol nije ni "liznula"
15:31 Zdravlje SOK koji svi pijemo uništio joj je JETRU: Lekari su mislili da je teška ALKOHOLIČARKA, a ona alkohol nije ni "liznula"
12:49 Zdravlje Ovo su prvi znaci da vam jetra ne radi kako treba: Ako primetite ove simptome, obavezno kod lekara
17:26 Zdravlje OBRATITE PAŽNJU NA OVAJ SIMPTOM Ovaj naizgled bezazlena promena oko usta upućuje na masnu jetru
19:30 Zdravlje Bolest koja pogađa i ljude koji vode potpuno ZDRAV život: Javlja se BEZ SIMPTOMA, a ovo su signali za alarm
18:00 Zdravlje Četiri svakodnevne NAVIKE uništavaju našu JETRU: Bolest se teško OTKRIVA, odmah prestanite sa OVIM stvarima!
15:27 Dom i saveti Kilogram ide i do 900 evra! Najskuplji su ženski cvetovi, u Srbiji ih ima na svakom ćošku, samo retko ko ume da prepozna ovu biljku
14:45 Lepota i Moda Kosa vam je već sutradan masna? Uz ovaj trik ostaje čista, bujna i do 7 dana, frizeri otkrili tajnu
14:22 Ispovesti Slikala sam muža kako grli ćerku! Kada sam bolje pogledala fotografiju, zaledila sam se, posle 2 sata stigla je jeziva dijagnoza!
13:40 Ispovesti "Bio sam u koloni smrti“: Jovo Maksić 30 godina kasnije ponovo proživljava pakao Petrovačke ceste
13:15 Dom i saveti Kako dočekati 100. rođendan? Tajna dugovečnosti krije se u jednom selu – ishrana je važna, ali presudnu ulogu ima nešto drugo