10:53 Ispovesti Imao je 6 godina kada je otet u parku: Žena mu obećala slatkiše, pa uradila nezamislivo, horor priča nakon 70 godina dobila srećan kraj
20:27 Porodica Svi kažu da će je stići božja kazna zbog imena koje je dala sinu: "Ti si nemajka i zaslužuješ sve najgore"
19:00 Porodica Dečak ima samo 2 godine, a slika kao Pikaso: Od umetnosti zarađuje ozbiljne pare, ali jednu sliku nikada neće prodati
17:53 Ispovesti ,,On je heroj": Dečak preminuo u pokušaju spasavanja mlađeg brata (3) od požara, a kasnije usledila još veća tragedija, svi se skamenili!
20:41 Zdravlje Dečak (5) je bio zdrav, ali je mesecima kašljao: Kada su uradili rendgen, doktori su se šokirali kada su videli snimak
14:02 Zdravlje Dečak (2) ušao u pubertet: Za sve je bio kriv njegov otac, doktori su jedva otkrili uzrok
09:13 Porodica Presladak duo: Svako jutro nakon buđenja dečak trči do svog psa, snimak oduševio korisnike mreža
12:05 Porodica Zaslužuje besplatno šišanje godinu dana: Reakcija ovog dečaka u salonu je san svakog roditelja
16:18 Porodica Veruje se da onaj koji ga nosi prevazilazi sve prepreke: Ovo staro slovensko ime roditelji u Srbiji će obožavati
11:33 Porodica Možeš da se tetoviraš ali pod jednim uslovom: Mama pronašla dovitljiv način kako da nadmudri sina, ljudi izneverovali koliko je lakoveran!
16:29 Ispovesti Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
17:49 Zdravlje Dečak (5) je kašljao tri meseca bez prestanka: Doktori su se zanemeli kada su videli snimak njegovih pluća
22:00 Lepota i Moda Ukoliko želite možete na prirodan način potamneti sedu kosu: Ispirajte je ovim sastojkom i dobićete ludilo rezultate
21:32 Ispovesti Zaprepastio se kada je video šta mu je u dvorištu: Vratio kamere, a ono što je primetio mu je istopilo srce
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi