20:20 Poznati Oborila šeike s nogu: Ronaldova Georgina se pojavila u haljini koja otkriva apsolutno sve!
14:33 Poznati Evo koliko će Ronaldo plaćati Georgini ako raskinu: Cifra je astronomska, zli jezici kažu da joj se više isplati da ga ostavi
10:22 Poznati Navodna ljubavnica Kristijana Ronalda se OGLASILA i otkrila sočne detalje: Zvao me je u sobu, ali se ovome nisam nadala
08:00 Poznati Ronaldo se ženi po četvrti PUT: Posle braka sa Danijelom i Marinom, slavni fudbaler staje na ludi kamen sa 14 godina mlađom manekenkom
18:30 Poznati Ronaldova verenica Georgina, opet na meti KRITIKA zbog OVE modne kombinacije: "Ona samo troši njegov NOVAC i sve više podseća na Kardašijanke"
10:30 Poznati Georgina opet na meti KRITIKA: Objavila fotografiju u USKOJ haljinici, pa je optužili za FOTOŠOP, niko ne veruje da je to njena FIGURA
19:13 Poznati Mesečno je ZARAĐIVALA oko 600 evra i radila kao DADILJA: Ovo NIJE jedini razlog zbog kod Ronaldova majka navodno NE VOLI svoju snaju Georginu
16:36 Dom i saveti Kako ukloniti žutilo sa bele odeće: Od sada ćete zaboraviti na klasično pranje, ovaj trik rešava i najgore fleke!
16:16 Ispovesti Sipali im drogu u piće, a onda pokušali i uradili im onon najstrašnije: Influenserka na ivici suza, ispričala detalje kobnog putovanja
16:07 Dom i saveti Očistite klima uređaj potpuno besplatno: Uz ove trikove sačuvaćete 50 evra, koliko bi dali majstoru
16:00 Dom i saveti Pravo vreme je da ga posadite: Za ovo prelepo cveće kažu da donosi ljubav u kući, komarci od njega beže kao ludi
15:50 Dom i saveti Imam 50 godina, a svi misle da mi je 30: Pola minuta mi treba da obrišem bore i podmladim lice
15:37 Porodica U narodu se veruje da se sutra nebo otvara: Šta treba da uradite veče pred Spasovdan, na jednu stvar niko u kuću ne sme ni da pomisli