Evo koliko će Ronaldo plaćati Georgini ako raskinu: Cifra je astronomska, zli jezici kažu da joj se više isplati da ga ostavi

Jelena Vukelić Vesti 05.10.2023 14:33 0

Kristijano Ronaldo je navodno potpisao ugovor sa svojom partnerkom koji je definisao sve što joj pripada u slučaju raskida, evo o kojoj cifri se radi

ronaldo

Profimedia

Navodno, Ronaldno će morati Georgini da plaća svakog meseca 100.000 evra mesečno do kraja njenog života. Nekoliko meseci se dosta pisalo o mogućem raskidu slavnog fudbalera Kristijana Ronalda i njegove partnerke Džordžine, a sada su stigle informacije prema kojima lepa Georgina u tom scenariju ne bi uopšte loše prošla finansijski, piše Dejli mejl. 

Nije poznato da li to uključuje alimentaciju za njihove dve ćerke, Alan Martinu i Belu Esmeraldu, koje bi zbog raskida morao da sufinansira do punoletstva.

 

Da podsetimo, Georgina je rođena je 1994. u Buenos Ajresu, ali se ubrzo preselila u Španiju zbog poslovnih obaveza svog oca, fudbalera. Već sa četiri godine našla je veliku ljubav - ples.

 

 

Zaposlila se u prodavnici luksuznog odevnog brenda u kojoj je srela svog princa, Kristijana. Tokom njene smene je Ronaldo došao u kupovinu, a ona je u tom trenutku trebalo da mu pomogne, asistira. Dobro se pokazala, i to toliko da je njihov drugi susret samo potvrdio ono što su oboje već znali - desila se ljubav na prvi pogled.

- Prvi put smo se susreli dok sam ja radila kao asistent prodaje. Nekoliko dana kasnije, bio je organizovan jedan marketinški događaj drugog brenda, na koji sam, prosto, otišla - kad, tamo i on. Tu smo mogli da pričamo daleko opuštenije, jer nisam bila na svom radnom mestu. Bila je to ljubav na prvi pogled, i za mene, i za njega - otkrila je Georgina.

Oni su mesecima bili u vezi, kada je ona ostala trudna.

Rodila se njihova ćerkica Alana Martina, a nešto kasnije i Bela Esmeralda.

 

Komentari (0)
Loading