Ronaldova verenica Georgina, opet na meti KRITIKA zbog OVE modne kombinacije: "Ona samo troši njegov NOVAC i sve više podseća na Kardašijanke"

Vesti 29.11.2022 18:30 0

U poslednje vreme ona je "zvezda" kada su instagram negativni komentari u pitanju

Ronaldova verenica Georgina, opet na meti KRITIKA zbog OVE modne kombinacije: "Ona samo troši njegov NOVAC i sve više podseća na Kardašijanke"

Printscreen/Instagram/georginagio

Kako mnogi navode, Kristijano Ronaldo sada prolazi kroz veoma težak period u karijeri, zbog kojeg se i rasplakao na Svetskom prvenstvu u Kataru, dok je njegova verenica totalno zaokupirana svojim stvarima.

Ona se posvetila snimanju druge sezone dokumentarnog serijala, koji prati njen život, a na instagramu je izazvala opet lavinu komentara. 

Postavila je seriju fotografija na kojima pozira u haljini i čizmama sa dezenom američkih dolara. Objava je za samo nekoliko sati dobila skoro milion lajkova, ali i ogromne kritike.

-Georgina je od domaćice postala Kardašijan veoma brzo - napisao je jedan pratilac.

- Da, sve više podsjeća na Kim Kardashian -  složio se drugi.

- Kim i njene sestre bar troše novac koji su one zaradile, Georgina troši Ronaldov - dodao je treći. 

- Kim Kardašijan prekosvog rijaliti programa i svog brenda zarađuje milione, Georgina uopšte nema nikakvo zanimanje - neki su od komentara, a velik broj njenih pratioca smatra da je ovo izdanje čisti kič i neukus.

Ronaldo je nedavno postao najpraćenija osoba na Instagramu i ima preko 500 miliona pratitelja, dok se Georgina približava brojci od 40 miliona.

 

 

 

 

 


 
Komentari (0)
Loading