12:00 Lepota i Moda Maša Memedović je kraljica jeftine kupovine: Farmerke od 120 evra, platila 400 dinara, a precenjeni brendirani sako deset puta jeftinije
15:00 Lepota i Moda Gde se oblači prelepa ćerka Jovana Memedovića? Beograđanke su opsednute njenim STAJLINGOM, a ona je kupila fenomenalan sako za samo 400 dinara
20:45 Lepota i Moda Maša Memedović se pohvalila KOMPLETOM koji je kupila u prodavnici polovne robe: "Ja sam stvorena za rovarenje po second handovima i buvljacima"
20:32 Lepota i Moda Ćerka Jovana Memedovića pohvalila se kaputom kakav još niko NEMA: Zlatne ruke Mašine bake su od starog ćebeta napravile ČUDO! (FOTO/VIDEO)
10:50 Dom i saveti UŠTEDITE VREME: Maša Memedović otkrila recept za sjajan doručak koji vas ujutru čeka spreman
09:04 Poznati Ovo je ĆERKA Jovana Memedovića: Ne pojavljuje se NIKADA u javnosti, a evo u kakvu LEPOTICU je izrasla
10:19 Porodica Jednojajčane ili dvojajčane? Odgovor na ovo pitanje je zapanjio bliznakinje iz Australije, a jednoko je bila iznenađena i njihova porodica
09:54 Lepota i Moda Šta smanjuje pojavu sedih? Genetika igra veliku ulogu, ali ipak postoji nešto što možete da uradite, nisu sve lađe potonule
09:35 Dom i saveti Znate li vi razliku: Evo čemu služi sjajna, a čemu mat strana aluminijumske folije, imaju različitu namenu
09:12 Zdravlje Julijani se pojavio osip i mislila je da je potpuno bezazlen: Bio je to simptom opasne bolesti, minuti su je delili od smrti
08:46 Poznati "Rođeni otac me silovao": Ćerka slavnog glumca šokirala svet, priznala da je maštala o tome da ga ubije
08:20 Zdravlje Da li je cvekla uopšte zdrava? Istina o ovom povrću konačno obelodanjena, evo ko treba da je izbegava