10:40 Poznati Bivša supruga Jovana Memedovića je PRELEPA žena: Sa njom je proveo DVE DECENIJE života i vešto je čuvao od očiju JAVNOSTI
20:45 Lepota i Moda Maša Memedović se pohvalila KOMPLETOM koji je kupila u prodavnici polovne robe: "Ja sam stvorena za rovarenje po second handovima i buvljacima"
20:30 Poznati Mnogi nisu znali da je RAZVEDEN: Sa NJOM je Jovan Memedović proveo VIŠE od 20 godina, nema žene koja joj nije zavidela
20:32 Lepota i Moda Ćerka Jovana Memedovića pohvalila se kaputom kakav još niko NEMA: Zlatne ruke Mašine bake su od starog ćebeta napravile ČUDO! (FOTO/VIDEO)
18:15 Poznati Isplivala FOTOGRAFIJA iz mladosti poznatog VODITELJA: Nikada ga ne biste prepoznali, a žene su ODUŠEVLJENE kako je Jovan Memedović izgledao
09:04 Poznati Ovo je ĆERKA Jovana Memedovića: Ne pojavljuje se NIKADA u javnosti, a evo u kakvu LEPOTICU je izrasla
21:55 Poznati Niko ne zna zašto su se RAZVELI: Ovo je BIVŠA žena Jovana Memedovića, sa njom voditelj ima dvoje dece, evo čime se Mirjana bavi!
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret
17:02 Zdravlje Proverite holesterol: Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori
16:46 Dom i saveti Zaboravite na miris od kuvanja: Probajte ovo i neće vam se više uvući u dnevni boravak
16:24 Poznati Zvezdu iz hit serije opljačkali na Noć veštica: Glumica imala posebnu poruku za lopove, a evo šta se desilo
15:50 Poznati Borio se sa teškim porokom i nije imao sreće u ljubavi: Evo kako danas izgleda poznati lepotan iz "Plave lagune", godine učinile svoje