13:56 Lepota i Moda Platila sam maramu 120 dinara i doživela šok: Kod kuće sam videla brend i shvatila da košta 2 moje plate!
16:24 Lepota i Moda Vežite maramu kao dama iz žurnala: Jednostavam trik čini da izgleda savršeno i ostane na mestu čitavog dana, pogledajte i kako
15:20 Lepota i Moda Potrebna vam je samo jedna MARAMA: Nećete morati da bacate NOVAC, ovaj MODERNI odevni komad, napravite SAMI
16:25 Lepota i Moda Zašto bake nose MARAME? Dugu kosu i vrat su vešto skrivale! Za to postoji razlog koji mnogi doktori preporučuju
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!
12:36 Dom i saveti Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!
12:06 Lepota i Moda Haljina Klaudije Šifer je suva moć: Fantazija od 6.200 evra pomrsila svima konce u dvorcu Vindzor