19:50 Dom i saveti Recept za PRINCES KROFNE: Ovaj desert su SRPSKE domaćice najviše pretraživale na Guglu
16:20 Dom i saveti Ovaj KOLAČ su naše bake nekada spremale za Novu Godinu: Starinska poslastica od oraha i čokolade
16:15 Dom i saveti TRI LEĆE RECEPT: Osetite ukus MEKSIKA, preukusni desert sa prelivom od KARAMELE ostavlja svakog bez daha
12:45 Dom i saveti OVO JE UKUSNIJE OD SVAKE TORTE Spremite sutlijaš na najbolji način, u ovom sastojku je tajna
10:49 Dom i saveti Ova TORTA je HIT na USKRŠNJOJ trpezi: Gosti će biti oduševljeni njenim IZGLEOM, ali i UKUSOM!
08:00 Dom i saveti Napravite TORTU od SUTLIJAŠA: Za manje od pola sata imaćete savršen DESERT koji će svi obožavati
11:17 Dom i saveti Desert u čaši od JABUKE i sladoleda: Sprema se za samo 15 minuta i svi će ga obožavati!
14:21 Dom i saveti ŽERBO KOCKE Stari RECEPT baka Stane će vas oduševiti, ovom kolaču niko ne može da odoli
07:58 Dom i saveti PANAKOTA RECEPT Napravite desert za svaku priliku po original ITALIJANSKOJ recepturi
16:05 Dom i saveti Desert u ČAŠI sa višnjama i keksom: Gosti su vam se najavili i imate malo vremena, evo rešenja za to
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima