11:01 Poznati Isplivao video sa proslave srpskih olimpijaca: Snimili su Jelenu i Dijanu, sad je sve jasno, pogledajte odnos svekrve i snaje
10:10 Porodica Od malena nisam učena da verujem u Boga, pa nisam ni deci mogla da prenesem: Dijana Đoković otkrila kako je krštenje Novaka sve promenilo
21:30 Poznati Evo kako je Dijana Đoković promenila veru i krstila se: "Mislila sam da će mi Srđan dati ime Srbijanka jer moje nije bilo pravoslavno"
14:42 Poznati Jelena Đoković podelila fotografiju SVEKRVE: Ova objava najbolje govori u kakvom je odnosu sa Dijanom
11:42 Poznati Ona je rođena sestra DIJANE ĐOKOVIĆ: Njih dve su kao PRESLIKANE, a muž joj je čuveni srpski trener koji je danas dobio SRETENJSKI orden
09:58 Poznati Bolest Dijane Đoković dugo su skrivali od Novaka: "Tih dana je samo čuo Srđanov glas", jedna fotografija je otkrila sve
13:05 Ispovesti Dijana Đoković okrila TAJNU koju je godinama čuvala: Za ovu priču iz njenog života NIKO nije znao
21:31 Porodica Zbog Noletovog uspeha imala je probleme sa druga dva sina: Emotivna ispovest Dijane Đoković o porodičnim problemima koja će vas iznenaditi!
15:05 Poznati "Deco, nemojte tako"! Dijana Đoković otvoreno o Novakovom i Jeleninom vaspitanju dece i šta im zamera
17:57 Poznati "Ostala sam ŽELJNA SVOG SINA, uvek je neko oko njega" Dijana Đoković emotivno o Novaku, ali i o njegovom braku sa Jelenom!
09:16 Zdravlje Ovaj čaj može da ublaži bol u grlu u sekundi: Jedan deo ove biljke poznat je odavnina, naše bake najbolje znaju njegova lekovita dejstva
08:17 Dom i saveti Grejpfrut čisti kadu, vodka dušek... Genijalni i potpuno besplatni trikovi za sređivanje kuće
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje