14:23 Dom i saveti Pire krompir svi pogrešno pripremamo: Poznati kuvar otkrio caku, ne kuva se u vodi
16:31 Dom i saveti Profesionalni kuvar odao caku glatkog i kremastog pire krompira: Domaćice greše jer dodaju ovakvo mleko
15:42 Dom i saveti Savršeni pire krompir kao iz restorana: Ključno ga je osušiti posle kuvanja, a mnogi prave ovu grešku sa mlekom
10:05 Dom i saveti Nisu dovoljni samo so i voda: Za savršen pire krompir u renomiranim restoranima dodaju ovaj sastojak
13:10 Dom i saveti Ovako rade u restoranu: Napravite savršen pire krompir, kremast i bez grudvica, svi će biti oduševljeni!
18:50 Dom i saveti Napravite savršen PIRE KROMPIR: Jedna greška je dovoljna da celo JELO propadne, OVO je proveren način
12:03 Dom i saveti Zbog ove GREŠKE vam PIRE nije MEKAN i KREMAST: Neiskusne domaćice uvek pogreše kada dodaju OVAKVO mleko
14:53 Dom i saveti Najbolji KROMPIR PIRE: Uz ove TRIKOVE naših BAKA ovaj jednostavni prilog NIKADA VIŠE nećete gledati ISTIM OČIMA!
21:05 Dom i saveti Napravite PIRE KROMPIR na drugačiji način: Postoji jedna razlika koja će ga učiniti SOČNIJIM
11:08 Dom i saveti Pa zar i ovo POGREŠNO radimo: Sve vreme "NEPRAVILNO" pravimo pire krompir, evo u čemu je CAKA
22:00 Horoskop Nisu ni Ribe, ni Bikovi: Sutra, 26. decembra je sjajan dan za 2 znaka, trud će im se konačno isplatiti
21:32 Zdravlje Dobar san je zlata vredan: Osobe koje imaju ove navike imaju povećan rizik od moždanog i srčanog udara
20:59 Ispovesti Nisam mogla da verujem šta mi je napisala: Kupila sam kumi lep poklon za rođendan, a ona meni ovako
20:28 Dom i saveti Stižu gosti, a vi niste spremni: Evo 6 stvari koje treba da uradite kako bi vaš dom zablistao
19:57 Porodica Deca moraju da steknu ove navike: Što ih pre naučite životnim lekcijama, to će biti mentalno jača kada odrastu
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 26. decembar: Lavovima partner stvara napetost, Ribama stiđu dobre vesti