14:58 Dom i saveti Srbi prave čestu grešku nakon slave: Evo koliko smete da jedete preostalu hranu, a za ribu postoji posebno pravilo
20:54 Dom i saveti Gotovi za tili čas, a gosti ih tamane kada su na slavskoj trpezi: 5 vrsta posnih sitnih kolača koji se spremaju za male pare
15:53 Poznati "Slava od malih nogu me je u dvadesetima uništila": Jedna je od najmlađih milijarderki na svetu, ali jedno nikako ne može da prežali
08:03 Porodica Danas je Sveti Luka: Obavezno pogledajte u nebo, ako primetite jednu stvar, to govori nešto važno
10:07 Zdravlje Srbi naspremaju hrane kao "za puk vojske": Doktorka Stanković otkrila koliko smemo da jedemo ono što ostane posle slave
10:19 Porodica Za slavu je dobila VINO kao poklon, a kada je htela da ga popije, usledio je ŠOK: Pomirisala je ČEP i shvatila da se o čemu je zapravo reč
20:44 Dom i saveti Posni, sitni kolači za SVETOG NIKOLU: Deset savršenih štanglica i bombica oko kojih će se gosti otimati
20:59 Ispovesti Bivša PROSTITUKA upozorila sve MLADE devojke: Nikakav NOVAC ni SLAVA ne vrede pored PAKLA koji sledi nakon godina rada u industriji!
18:00 Dom i saveti Vernici Srbi prave KARDINALNE greške: Ovih 10 običaja se kose sa pravoslavljem, NE RADITE TO!
08:00 Porodica Danas je Krstovdan: Ovaj OBIČAJ morate da ispoštujete, svetu SRPSKU biljku unesite u kuću radi zdravlja
09:31 Porodica Slavimo Svetog PANTELIJU: Danas ZAPOČNITE neki posao i doneće vam USPEH, ali je JEDNO strogo zabranjeno
12:09 Porodica Popularna imena za decu koja donose sreću: Mališani koji ih nose su uspešni i zaštićeni od nevolja
11:36 Horoskop Stiže im veliki novac krajem decembra: Ova 3 horoskopska znaka će iznenada napuniti džepove!
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši