09:59 Dom i saveti Nije dovoljno da ga stavite na svetlo, voli još nešto: Jednom mesečno zalivajte fikus ovim, ima da se razgrana kao lud
16:59 Poznati Pila pivo, flertovala sa vojnicima, oni joj dobacivali: Kejt Midlton iznenadila svojim novim pojavljivanjem, mnogi komentarišu da podseća na princezu Dajanu
18:15 Dom i saveti Koliki je rok trajanja pića posle otvaranja flaše? Za neka ćete se sigurno iznenaditi, treba što pre da se popiju
21:45 Dom i saveti Isto je kao da ste ga natočili u najboljoj točilici: Mladić otkrio trik sipanja piva, može da bude i sa malo, a i sa puno mehurića
13:50 Zdravlje Polivanjem pivom do bronzanog tena je novi TikTok trend: Stručnjaci upozoravaju da su posledice veoma ozbiljne, a šteta ogromna
22:30 Dom i saveti Naučnici otkrili šta pomaže parovima u spavaćoj sobi: Pivo kao najjači afrodizijak za vašeg muškarca!
16:06 Dom i saveti Ovaj TRIK svako treba da zna: Fikus će početi da niče kao lud, samo ga zalijte ovim pićem
08:30 Porodica Gospođa ANA napala ĆERKU što pije PIVO: Ova PRIČA ne bi bila toliko GENIJALNA, da jedna nema 105 GODINA, a druga 83 (VIDEO)
16:00 Dom i saveti Veliku GREŠKU pravimo tokom SIPANJA PIVA: Barmen šokirao objavom, tvrdi da samo OVAKO ne NADIMA
12:18 Dom i saveti Pojavilo se NOVO PIVO: Pored ječma i hmelja u sebi ima i POVRĆE, a prva tura se rasprodala za samo ŠEST SATI!
16:17 Porodica Kako da vas ljudi zavole: Ako niste od onih koji se dopadnu svima na prvi pogled, ovi trikovi će vam pomoći u tome!
15:46 Dom i saveti Stvara vam se led u zamrzivaču? Ubacite jednu namirnicu, to se više neće dešavati!
15:16 Poznati Za njim je ludela cela Jugoslavija, a on je hteo samo nju: Vole se 45 godina, ne slikaju se za novine i ne dele savete za sreću
14:14 Dom i saveti Čišćenje PVC stolarije nikad nije bilo lakše: Ovo prirodno sredstvo skida fleke kao od šale!
13:43 Zdravlje Izbacila sam svekrvu iz kuće bez razmišljanja! Došla je da mi sredi stan, a ono što je uradila diglo mi je pritisak na 300!