14:36 Zdravlje Svi se šokiraju kad kaže koliko ima godina: Misli da će doživeti 110 i tvrdi da ima duplo mlađe telo zbog ove jednostavne rutine
16:10 Poznati Ma svaka mu čast: Ko bi rekao da Pirs Brosnan ima 70 godina, da vidite samo kako izgleda kada se skine!
14:51 Ispovesti „Ne vredi da se sekiraš“: Baka Petrica iz Kraljeva ima 98 godina, upravo je oborila jedan rekord, a ovo su njeni saveti za dugovečnost
16:48 Zdravlje Nije skakanje padobranom: Ako imate preko 60 godina, ovo nikako ne smete da radite, jer povećava rizik od smrti
22:06 Porodica Medeni mesec sam provela s drugim muškarcem: Evo zbog čega sam donela tu neobičnu odluku
21:16 Porodica Sestrice raznežile 11 miliona ljudi: Devojčice od 3 i 6 godina se posvađale i preslatko rešile problem
20:50 Dom i saveti Zaboravite na ulje kad pravite kajganu: U tiganj stavite ovaj sastojak, biće kremastija i ukusnija!
20:25 Ispovesti Moja mama je mrtva za mene! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim
20:00 Zdravlje Komarci me živu pojedoše, sve sam probala: Odbija ih samo mešavina ova 2 začina, to me je spasilo