09:45 Dom i saveti Zasadite sveto drvo: Prema narodnom verovanju svako dvorište treba da ga ima, evo i zbog čega
14:38 Dom i saveti NE TROŠITE PARE "U POGREŠAN ČAS" Veruje se da može nestati mir iz kuće, a s njim i finansijska sreća
21:15 Dom i saveti Narodno verovanje kaže: Ne iznosite đubre iz kuće kad zađe sunce, a za to postoji dobar razlog!
12:12 Porodica Šta znači kad mačka dođe na kućni prag? Ako neće da ode, ne terajte je, veruje se da donosi ovu vest
08:10 Porodica Da vam u 2025. godini ide sve kao podmazano: Stavite ovo u novčanik za sreću i napredak
11:45 Porodica Broj obuće otkriva dužinu života: Istraživanje pokazalo vezu između veličine stopala i dugovečnosti
14:06 Dom i saveti Šta znači kada se udarite u lakat? Evo u kom slučaju ćete, prema narodnom verovanju, doživeti izdaju, a kada dobiti pare
17:24 Dom i saveti Staro narodno verovanje: Ako vidite ovaj znak, to znači da ćete uskoro dobiti novac
08:02 Horoskop Dan rođenja otkriva vašu sudbinu: Ko će se obogatiti, kada se rađaju baksuzi, a kada srećnici
13:41 Dom i saveti Narodno verovanje za koje malo ko zna! Ako mačka uradi ovo blizu vas, ubrzo ćete se "ubiti" od para!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac