14:53 Dom i saveti Najbolji KROMPIR PIRE: Uz ove TRIKOVE naših BAKA ovaj jednostavni prilog NIKADA VIŠE nećete gledati ISTIM OČIMA!
23:00 Dom i saveti Ako volite POHOVANE TIKVICE, ove ćete OBOŽAVATI: Bez trunke ULJA, a savršeno hrskave i SOČNE
08:30 Dom i saveti Nije ni bitno šta je GLAVNO JELO, ovaj spolja hrskav, a unutra mekan KROMPIR će uvek biti ZVEZDA na trpezi
13:30 Ispovesti Evo kako sam uhvatila muža s ljubavnicom: Pozvala sam restoran u koji je rekao da ide s prijateljima i ovo uradila
12:58 Dom i saveti Neprijatan miris iz sudopere se širi kućom? Pomešajte ova 2 sastojka i brzo ćete rešiti problem!
12:26 Porodica Čisti creva kao metla, a košta 40 dinara! Ako ga jedete svaki dan, poboljšaće varenje i ojačati imunitet
11:55 Ispovesti Samo što se nisam šlogirala! Kupila sam izgubljen kofer na aerodromu i zanemela kad sam ga otvorila
11:24 Zdravlje Zašto se krastavci prodaju u plastičnoj foliji? Svi se to pitaju, a postoje 3 važna razloga
10:54 Dom i saveti Kako oterati puževe iz bašte: Upotrebite 2 namirnice koje imate u kuhinji, pobeći će zauvek!