19:29 Zdravlje Napravila sam selfi i tek tada videla da imam rak: Bio je dovoljan samo jedan dodir, znala sam da me čeka pakao
10:03 Ispovesti Napravila sam selfi i shvatila da imam rak: Bio je dovoljan samo jedan pogled, odmah sam znala da me čeka pakao
21:55 Poznati Dženifer Lopez je ponovo prijatno iznenadila: Objavila selfi iz kreveta, a svima je pažnju privukao ovaj detalj
10:52 Zdravlje Napravila sam selfi i shvatila da imam rak: Bio je dovoljan samo jedan dodir, odmah sam znala da me čeka pakao
16:30 Ispovesti Pomoću SELFIJA otkrila da je dečko VARA: Ako sumnjate obratite pažnju, možda otkrijete "slučajno" sve!
10:22 Lepota i Moda Dunja brutalno ISKRENA, bravo za HRABROST! "Igra sa filterima na mrežama krene bezazleno, a završava se mentalnim poremećajem"
10:43 Lepota i Moda Evo kako da izgledate MRŠAVIJE u licu na SELFIJIMA: Samo uradite ovo sa OBRAZIMA i "opalite" fotku!
10:13 Lepota i Moda Evo kako da "opalite" savršen SELFI: Uradite OVO sa jezikom i izgledaćete znatno MRŠAVIJE!
19:59 Poznati KAKVA ŽENA, KAKVA LEPOTICA! Atraktivno izdanje Ane Ivanović ostavlja bez teksta, a sada se obratila svojim fanovima jednom molbom!
17:57 Dom i saveti Izbeljivač pada u drugi plan: Čarape će biti bele kao sneg kada ih operete sa ovim sredstvom, potpuno je prirodno
17:30 Poznati Njih stvarno nimalo nije sramota: Kortni Kardašijan čestitala mužu 49. rođendan, ovakvu sliku nismo očekivali
17:02 Zdravlje Masažom protiv upale sinusa: Samo nekoliko pokreta rešavaju bol i prehladu, provereno radi posao
16:58 Dom i saveti Samohrana majka smanjila račune za struju i gas sa 240 na 163 evra mesečno: Otkrila jednostavne trikove za uštedu
16:45 Dom i saveti Orhideje vam trule i propadaju? Jedan aromatičan začin ih brzinom svetlosti vraća u život
16:36 Horoskop Večeras pogledajte u nebo: Stiže nam pun Mesec u Biku, tri znaka čeka pakao, sreća im okreće leđa