08:00 Dom i saveti Efikasan trik kako da vam peškiri opet budu mekani: Iskoristite ovaj sastojak koji svi imamo u kuhinji
22:20 Ispovesti Završila je u haremu arapskog šeika: Krvlju mi je pisao po telu, a ugovorom sam potpisala da mi radi šta želi
10:47 Porodica Bračni par PREVAREN na užasan način: Otišli su na LETOVANJE u Grčku i sve im je PRESELO
09:00 Ispovesti "Ja sam DEVICA, a rodila sam ĆERKU": Ona je jedna od RETKIH žena na svetu kojoj je to uspelo, a evo i KAKO
16:40 Dom i saveti Ako sušite peškire na RADIJATORU odmah prestanite: Možete ozbiljno narušiti ZDRAVLJE
15:40 Dom i saveti Slošiće vam se kad čujete: Evo šta se dešava kada pustite vodu, a ne spustite poklopac od WC šolje
19:00 Dom i saveti Krenula je SEZONA povrća koje je SMRT za VITKU LINIJU: Goji više od TESTA, izbegavajte ga ako ne želite da se UGOJITE
11:15 Dom i saveti Posadite kod kuće NAJLEPŠI JESENJI CVET: Najtraženiji je NA SVETU, a ne zahteva mnogo vremena i truda
12:59 Lepota i Moda Režim ishrane Dženifer Lopez: Žene u Srbiji su poludele za dijetom 5:2, jede se SVE, a daje NEVEROVATNE rezultate
20:00 Zdravlje U Srbiji su zabeleženi simptomi TROVANJA: Šta se dešava u telu kad pojedete SEMENKE OVE BILJKE, tri devojčice iz CG pre 5 godina mogle da nastradaju
11:10 Ispovesti Doživeli su VELIKI ŠOK kad su se vratili sa ODMORA: Zateki su RAZBIJEN PROZOR, a ovakav prizor u kući nisu očekivali
22:00 Horoskop Četvrtak, 24. april je vaš dan: Ova 3 horoskopska znaka dobijaju najveće blagoslove, ponovo se osećaju moćno
21:30 Zdravlje Mozak će da radi kao sat: Poboljšajte njegovu funkciju na 7 jednostavnih načina, uključite ih u svakodnevnu rutinu
21:01 Lepota i Moda Vreme je za haljine: Ovaj model je idealan za tople dane, pruža lepršav i elegantan osećaj, pristaje apsolutno svima
20:32 Poznati Preslikana majka: Kejt Hadson izgleda identično kao njena mama tokom '80-ih, pogledajte samo ovu pozu
19:57 Porodica Naučite decu da štede: Navike koje steknu u detinjstvu će ih obezbediti za čitav život, garantovano ih čeka bogata sudbina
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 24. april: Škorpije da razmisle pre nego što donesu odluke, Vodolije će imati sreće u ljubavi