09:05 Porodica Ja sam baka, a ne besplatni bebi servis: Volim svoje unuke, ali ne želim da ih čuvam na silu, a sin se ljuti, kaže da sam sebična
20:59 Dom i saveti Peškiri mekani kao duša, trik koriste i u hotelima: Potrebna su vam samo 2 sastojka iz kuhinje
09:59 Dom i saveti Svi će vam reći da ste ludi, ali ovako ubrzavate sušenje veša zimi: Ako posle pranja odmah uradite ovo, em što ćete uštediti struju, em će sve biti suvo vrlo brzo
19:07 Dom i saveti Bukvalno ih svi uključuju na 90 stepeni, a to je najveća greška: Evo kako se pravilo peru peškiri u veš mašini?
17:51 Dom i saveti Dodajte ovaj prirodni sastojak u veš mašinu i peškiri će vam biti mekani kao duša: Neće više biti tvrdi i grubi, postaće pahuljasti
12:53 Dom i saveti Baka mi je rekla da to ne radim: Devojka razbesnela internet trikom sa peškirom, kaže da donosi pare u kuću
08:15 Dom i saveti Dugo sušite veš, a na kraju niste zadovoljni rezultatom? Pomoću ovog trika to će ići dva puta brže
13:25 Ispovesti Bila sam "promiskuitetna pijandura": Život istetovirane iskušenice u manastiru zbog jednog se okrenuo u trenutku
21:05 Ispovesti Ništa nije slutilo na zlo: Dijanu prvi muž tukao, drugi ostavio kad se razbolela, a evo kako sad živi
09:00 Porodica Snimak zbog kog je bez teksta ostalo dva miliona ljudi: Pogledajte kako se organi majke pomeraju u trudnoći
10:03 Zdravlje Evo koliko često treba prati peškir sa plaže: U ovom slučaju može doći do zaraze i povećan je rizik od infekcije
09:10 Poznati Ovo su bile poslednje reči koje su Vilijam i Hari izgovorili jedno drugom: Posle njih je nastao razdor kakav Velika Britanija ne pamti
08:56 Lepota i Moda Zbog ove navike opada kosa: Doktor upozorava da vremenom dovodi do oštećenja vlasi
08:30 Dom i saveti Profesionalni kuvari otkrili tajnu savršenog tosta: Hrskav spolja, a mekan iznutra, kao poručen iz restorana
22:02 Horoskop Nema više besparice: Rođeni u ova 4 horoskopska znaka će dobiti brdo novca, konačno i njima da krene
21:33 Lepota i Moda Zlatni bikini će biti hit leta: U ovom modelu ćete se osećati kao prava zvezda, ističe obline na najlepši mogući način