10:47 Porodica Bračni par PREVAREN na užasan način: Otišli su na LETOVANJE u Grčku i sve im je PRESELO
09:00 Ispovesti "Ja sam DEVICA, a rodila sam ĆERKU": Ona je jedna od RETKIH žena na svetu kojoj je to uspelo, a evo i KAKO
14:45 Porodica Snimak zbog kog je BEZ TEKSTA ostalo DVA MILIONA ljudi: Pogledajte kako se organi majke POMERAJU U TRUDNOĆI
16:40 Dom i saveti Ako sušite peškire na RADIJATORU odmah prestanite: Možete ozbiljno narušiti ZDRAVLJE
15:40 Dom i saveti Slošiće vam se kad čujete: Evo šta se dešava kada pustite vodu, a ne spustite poklopac od WC šolje
19:00 Dom i saveti Krenula je SEZONA povrća koje je SMRT za VITKU LINIJU: Goji više od TESTA, izbegavajte ga ako ne želite da se UGOJITE
11:15 Dom i saveti Posadite kod kuće NAJLEPŠI JESENJI CVET: Najtraženiji je NA SVETU, a ne zahteva mnogo vremena i truda
12:59 Lepota i Moda Režim ishrane Dženifer Lopez: Žene u Srbiji su poludele za dijetom 5:2, jede se SVE, a daje NEVEROVATNE rezultate
20:00 Zdravlje U Srbiji su zabeleženi simptomi TROVANJA: Šta se dešava u telu kad pojedete SEMENKE OVE BILJKE, tri devojčice iz CG pre 5 godina mogle da nastradaju
11:10 Ispovesti Doživeli su VELIKI ŠOK kad su se vratili sa ODMORA: Zateki su RAZBIJEN PROZOR, a ovakav prizor u kući nisu očekivali
22:15 Lepota i Moda Ne možete ni da SANJATE koliko godina ima ova žena? Svi su ZABEZEKNUTI i imaju jednu molbu: "Otkrij nam SVOJU TAJNU"
22:10 Horoskop Žene rođene u ovom znaku važe za NAJŠARMANTNIJE i NAJMOĆNIJE: Među njima su Anđelina, Merilin, Kajli...
21:50 Lepota i Moda Ovo je recept za njenu vitku figuru: Ivana Dudić je među najzgodnijim glumicama, a samo jednu namirnicu ne jede
21:20 Horoskop TURSKI HOROSKOP OTKRIVA Do kraja godine sreća će definitivno pratiti ovih PET znakova zodijaka
21:10 Ispovesti Noćna mora: Tokom leta neko je otvorio vrata aviona, snimak koji ledi krv je postao viralan na internetu