17:26 Horoskop 3 znaka imaju predispozicije za najduži životni vek: Astrolozi veruju da će oni doživeti stotu
16:15 Porodica Recept za dug život: Šetnja, jogurt i 'beži od budala', nauka otkriva „tajne“ žene koja je živela do 117 godine
16:01 Dom i saveti Doživeo je 104 godine i ovo je njegov savet za dug život: Ovo povrće jedite svaki dan, nema bolje hrane na zemlji
16:45 Dom i saveti Ključ dugog života je nadohvat ruke: Mnogi ne znaju bitnu stvar o namirnici koju svakodnevno jedu
10:50 Zdravlje Nikola Tesla je svakog dana jeo istu namirnicu: Smatrao je da je to recept za dugovečnost
16:35 Dom i saveti Tajna je u omiljenom jelu: Tri namirnice bez kojih nije mogla najstarija žena na svetu koja je živela 122 godine
12:29 Porodica Ljubivoje Ršumović podelio porodični recept za dugovečnost: Ako radite ove stvari produžićete život
07:10 Porodica Preminula najstarija Amerikanka: Saznajte kako je živela 115 godina, a nikada nije imala nijednu bolest
16:35 Ispovesti Anka je napunila je 93 godine i poslala snažnu poruku ženama: "Ceo život sam bežala od ove 2 stvari kao đavo od krsta"
20:46 Zdravlje Njena tetka (99) dan počinje jednom od njih, ovih 8 namirnica je ključ: Nutricionistkinja otkrila tajnu dugovečnosti Japanaca
14:48 Zdravlje Starica (106) otkriva savete za dug život: 'Osećam se kao da imam 16, a i dalje se strogo držim jednog pravila'
12:11 Ispovesti Recept za dug život: Moja pratetka sa 96 godina otkriva kako ostaje samostalna i zdrava
17:29 Poznati Princ Vilijam danas slavi rođendan: Evo koliko godina puni budući kralj, čestitke stižu sa svih strana, ali ova je posebna
17:00 Zdravlje Kod žena je drugačije: Ovi simptomi moždanog udara su specifični za njih, a često se kasno primete
16:36 Ispovesti S Havaja se preselila u Beograd: Evo šta kaže za Beograđane, a jednu stvar je videla samo u Srbiji i nigde drugde!
16:05 Poznati Poznata glumica je bila smeštena u psihijatrijsku bolnicu: Danas hoda ulicama slobodno, ali svi misle da se nije izlečila
15:35 Lepota i Moda Frizeri vam ovo nikada neće reći: Otkrili smo njihove "magične" trikove za gušću, bujniju i življu kosu
15:06 Dom i saveti Stari baštovani obožavaju ovu biljku: Gvozdeni leptir se lako neguje, uspeva u punoj senci, ali jedno treba izbegavati