16:01 Dom i saveti Doživeo je 104 godine i ovo je njegov savet za dug život: Ovo povrće jedite svaki dan, nema bolje hrane na zemlji
16:45 Dom i saveti Ključ dugog života je nadohvat ruke: Mnogi ne znaju bitnu stvar o namirnici koju svakodnevno jedu
10:50 Zdravlje Nikola Tesla je svakog dana jeo istu namirnicu: Smatrao je da je to recept za dugovečnost
16:35 Dom i saveti Tajna je u omiljenom jelu: Tri namirnice bez kojih nije mogla najstarija žena na svetu koja je živela 122 godine
12:29 Porodica Ljubivoje Ršumović podelio porodični recept za dugovečnost: Ako radite ove stvari produžićete život
07:10 Porodica Preminula najstarija Amerikanka: Saznajte kako je živela 115 godina, a nikada nije imala nijednu bolest
16:35 Ispovesti Anka je napunila je 93 godine i poslala snažnu poruku ženama: "Ceo život sam bežala od ove 2 stvari kao đavo od krsta"
20:46 Zdravlje Njena tetka (99) dan počinje jednom od njih, ovih 8 namirnica je ključ: Nutricionistkinja otkrila tajnu dugovečnosti Japanaca
14:48 Zdravlje Starica (106) otkriva savete za dug život: 'Osećam se kao da imam 16, a i dalje se strogo držim jednog pravila'
12:11 Ispovesti Recept za dug život: Moja pratetka sa 96 godina otkriva kako ostaje samostalna i zdrava
14:00 Ispovesti Superbaka ima 102 godine i još uvek radi: Ovu hranu nikada nije jela, a evo u čemu je tajna njene dugovečnosti! Ključ je u ovim navikama
15:37 Porodica Čuveni Ršum otkriva tajne dugovečnosti predaka: "Kad god bih se zakašljao, moj deda je uradio ovo"
10:33 Dom i saveti Moja komšinica Mira ima najlepšu terasu: Cveće joj raste raskošno kao iz vode od kada ga zaliva ovim napitkom
10:02 Zdravlje Leđa će vam biti zahvalna: Jedan mineral rešava bol u tren oka, a mnogi od nas ga ne uzimaju dovoljno
09:34 Lepota i Moda Idealno okruženje za perut i bakterije: Kosi ne prija navika koju ima većina Srpkinja, a evo kako da je promenite
08:57 Zdravlje Kafa nije doručak: Ovo su najgore greške koje možete da napravite ujutru, nutricionisti iskaču iz kože kada vide šta radimo
08:26 Horoskop Horoskopski znaci koji se uvek vraćaju bivšima: Idu glavom kroz zid, a na kraju ostanu slomljenog srca
22:00 Horoskop Snovi se ostvaruju: Nedelja, 23. mart je stvorena za 2 horoskopska znaka, konačno je vreme za dobre stvari