18:26 Lepota i Moda Najatraktivnija glumica današnjice "osvanula" gola u kadi: Vreli kadrovi srušili mreže, muškarci u transu
12:16 Dom i saveti Blistavo čista kada: Uklanjanje tvrdokornih mrlja nikada nije bilo ovako lako, zaboravite na ribanje!
20:22 Poznati Sofija Vergara u potpuno prirodnom izdanju: Počastila obožavatelje slikom iz kade i zapalila Instagram
14:50 Dom i saveti Ovo najbolji TRIK za čišćenje kade: Uštedećete novac jer OVO sredstvo sigurno već imate u kući
19:05 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 15. novembar: Bik ima haos na poslu, Lav nesuglasice u porodici, jedan znak će nagrabusiti zbog laži
18:38 Dom i saveti Jedna majka je otkrila kako joj kada uvek sija: Ona skine kamenac i zakorele naslage sapuna očas posla!
18:13 Ispovesti Zbog potresa mozga je zaboravio da sam ga ostavila: Bila sam zbunjena njegovim ponašanjem, a onda sam ovo uradila
17:48 Zdravlje Ovu žitaricu niko ne jede, a odlična je za zdravlje: Poboljšava varenje, reguliše pritisak, jača kosti, a košta 200 dinara!
17:23 Horoskop 3 horoskopska znaka doživeće užase s početkom 2025. godine: Biće turbulentno, ali u prolaće stiže mnogo lepih stvari u vaš život
16:58 Ispovesti Muž (51) joj plaća 100 evra nedeljno da mu kuva i čisti: "Mogu samo da me mrze, ja obožavam da služim supruga"