09:10 Ispovesti Svaki dan je VEŽBALA i nije mogla da SMRŠA: Onda je promenila jednu stvar i izgleda nikad bolje
09:05 Dom i saveti Smršajte uz popularni metod "90 MINUTA": Bez dijete i odricanja, ne vežbate, samo JEDNU stvar promenite
11:35 Horoskop Smršajte LAKO uz pomoć vašeg HOROSKOPSKOG ZNAKA: Svi koji su isprobali ovu METODU tvrde da itekako funkcioniše
09:00 Zdravlje Mesečeva dijeta daje NAJBOLJE rezultate: Prdržavajte se OVOG uputstva i izgubite DNEVNO i do tri KILOGRAMA
18:40 Zdravlje Jedan od načina da ZDRAVO smršate: Potrebno je da napravite SOK sa ovim SASTOJCIMA i izbacićete sve TOKSINE iz tela
14:05 Dom i saveti Bežite krpelji: Štetočine će zaobilaziti vaše dvorište kada uradite ovo, zaustavite ih na vreme
13:03 Zdravlje Voda nije najzdravije piće? Doktor otkriva u kom slučaju je treba izbegavati, jedna stvar može biti problematična
12:00 Porodica Sve tužne žene su iste: Lako ih je prepoznati jer imaju ove 2 navike, duboko su nesrećne
11:02 Ispovesti Ja sam žena koja živi s dvojicom bivših muževa: Nismo sveci - ali ja se nikada bolje u životu nisam osećala!
10:05 Dom i saveti Rastvor koji podmlađuje ljubičice: Proveren način zalivanja će potpuno osvežiti stare cvetove