Svaki dan je VEŽBALA i nije mogla da SMRŠA: Onda je promenila jednu stvar i izgleda nikad bolje

Vesti 11.07.2023 09:10 0

Nakon što se godinama mučila s viškom kilograma, promenila je jednu stvar i uspela da smrša, pa postala personalni trener

Svaki dan je VEŽBALA i nije mogla da SMRŠA: Onda je promenila jednu stvar i izgleda nikad bolje

Printscreen/Instagram

Andžuli Mek iz Ouklanda kaže da je probala da smrša na sve moguće načine – od keto dijete, preko čajeva za mršavljenje, do ishrane koja podrazumeva veoma mali unos ugljenih hidrata, ništa nije davalo dugoročne rezultate.

Ova devojka, koja je sada svoje telo dovela do savršenstva i postala personalni trener, kaže i da je redovno vežbala u teretani, ali da se fokusirala na pogrešne vežbe, tako da nije postizala rezultate koje je želela.

"Baš kao mnogi ljudi, želela sam brze rezultate. I tako, umesto da potražim odgovarajući program, pokušavala sam da pronađem nešto besplatno onlajn", kaže Andžuli.

Sve dok nije upoznala svog sadašnjeg verenika u teretani, pa su počeli zajedno i da spremaju hranu koja je prilagođena baš njenom tipu tela, ova uporna devojka nije primećivala promene u svom izgledu.

Kaže da je počela da se hrani zdravo i da radi treninge snage, i to joj je pomoglo da potpuno transformiše svoj izgled. Dodaje i da ne brani sebi da se ponekad počasti omiljenim poslasticama, ali se uglavnom fokusira na "plan ishrane koji je zasnovan na kalorijama koje su joj potrebne da bih ostvarila svoje ciljeve".

Ona je izdvojila i četiri kratka saveta koje će pomoći ženama da napokon skinu višak kilograma.

- nemojte da se fokusirate samo na kardio treninge, važni su i treninzi snage

- hodajte više, neka vam cilj bude da napravite 10.000 koraka dnevno

- prestanite da zabranjujete sebi određene namirnice; gledajte da u 80-90 odsto slučajeva jedete cele namirnice, ali nemojte da branite sebi da pojedte nešto što vam se jede, samo pazite na ukupan unos kalorija

- postavite jasan cilj i budite strpljivi

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading