15:50 Poznati Za nju vreme kao da je stalo: Uma Turman oduševila izgledom na 30. godišnjicu kultnog filma
10:40 Poznati Decenije su prošle, a slavna lepotica se i dalje kaje: Bila je to "jedna od najgorih odluka u mom životu"
16:20 Poznati Majka i ćerka prvi put zajedno na velikom platnu: Uma Turman i Maja Hok snimaju zajednički film
21:30 Poznati Slavna glumica pokazala sina koji je slika i prilika svog oca: Volela ga je ludački, a on je prevario sa dadiljom!
17:00 Poznati Potresno PISMO otkrilo NAJBOLNIJU TAJNU poznate glumice: Uma Turman rešila da više ne ćuti!
20:49 Poznati "Ovo je bila jedna od NAJMRAČNIJIH tajni koje sam držala u sebi": Uma Turman otvorila dušu povodom ŠOKA koji je proživela kao petnaestogodišnjakinja
18:45 Ispovesti Moj muž je nestao sat vremena nakon našeg venčanja: Posle par meseci saznala sam istinu koja mi je uništila život
18:16 Dom i saveti Leglo zaraze u hotelskoj sobi: Sobarica otkrila da je ovaj uređaj prljaviji čak i od WC šolje!
17:56 Zdravlje Kako da znate da li ste preterali sa brzom hranom: Evo koji parametri u krvnoj slici rastu
17:27 Poznati Neće da gubi vreme roneći suze nakon razvoda: Glumica koja važi za miljenicu Srba našla novu ljubav za tren oka!
17:02 Dom i saveti Martin pirinač je savršen: Nikada se ne lepi jer koristi vrlo jednostavnu metodu, uspeva i početnicama u kuvanju
16:46 Poznati Pojavile se nove fotografije Sofije Loren: Jedna od najfatalnijih glumica ikada ima 90 godina, evo kako sada izgleda