16:08 Dom i saveti Milina kuhinja uvek blista, a sad je otkrila trik: „Masnoću sa ormarića lako skinem mešavinom od 3 sastojka“
17:50 Dom i saveti Moja komšinica pravi najbolje ćufte i sarme: Uvek su sočne i ne raspadaju se, jer u mleveno meso stavlja 1 neobičan sastojak
20:01 Dom i saveti Vraća ih u život odmah, a ne košta ni 100 dinara: Ovo je najbolja prihrana za cveće, samo obratite pažnju na jednu stvar
20:27 Dom i saveti Nije kisela voda, nego nešto još bolje: Evo kako da palačinke ostanu sveže danima, neće se skoreti i osušiti kada u smesu dodate ovo
18:15 Dom i saveti Izbacite neptijatan miris iz kuće: Evo kako najefikasnije da ga se rešite prirodnim putem
10:15 Dom i saveti Moćnija i od sode bikarbone: Ova namirnica nema šta ne čisti u kući, kamenac i fleke uklanja kao od šale
08:57 Dom i saveti Za 3 minuta spada sve kao od šale: Ovo sredstvo čisti zagorele šerpe i tiganje, biće isti kao kada ste ih otpakovali
22:01 Dom i saveti Pospite 4 kašičice sode bikarbone oko paradajza: Nakon 2 dana nećete moći da ga prepoznate
17:15 Dom i saveti Testo će vam narasti kao ludo i bez praška za pecivo: Samo jedna kašičica ove namirnice čini čuda
21:30 Dom i saveti Tera zmije brže nego išta: Pospite ovu namirnicu po celom dvorištu i više ih nećete videti
13:57 Dom i saveti Zidove sam oprala smesom od dva sastojka: Rezultat me zaprepastio, izgledalo je kao da sam okrečila stan
18:41 Zdravlje Koža gori, krvni sudovi pucaju... Doktori upozoravaju da je ovo najbolja zaštita na visokim temperaturama
18:15 Dom i saveti Gusenice će pobeći glavom bez obzira: Za samo 50 dinara rešićete veliki problem u vašem dvorištu
17:51 Ispovesti Mislila je da je srela ljubav svog života i ostavila dobrog muža: Imala je sve, ali sada proživljava najgoru noćnu moru
17:25 Horoskop Opasna nedelja za finansije: Retrogradni Merkur donosi velike probleme – ovi znakovi će doživeti novčani šok!
17:00 Lepota i Moda Melem za grube pete: Ne treba vam pedikir, ova namirnica omekšava kožu stopala preko noći!
16:33 Poznati „Jaka stvar, da nije izmislila lek za rak?“: Vlasnik restorana se pohvalio da je Kajli Džener tu večerala, ljudi ga linčovali