13:57 Dom i saveti Zidove sam oprala smesom od dva sastojka: Rezultat me zaprepastio, izgledalo je kao da sam okrečila stan
20:40 Dom i saveti Rodiće duplo više: Sipajte 1 kašiku ove tečnosti oko paradajza, plodovi će biti krupni i sočni
17:58 Dom i saveti Paradajz bude slađi kada rodi, a ostale biljke rastu kao iz vode: Evo kako su naše bake imale najplodnije bašte i to bez pesticida i hemikalija
16:25 Dom i saveti Skidanje fleka sa odeće: Recept za prirodno sredstvo je hit, žene tvrde da čisti i najtvrdokornije mrlje!
10:02 Zdravlje Doktorka upozorila na opasan viralni trend: "Brzi" lek za urinarne infekcije je čista prevara - osobe sa visokim pritiskom posebno da se pripaze!
14:45 Dom i saveti Više ne morate koristiti pesticide: Posle tretmana sa sodom bikarbonom, cveće će bujati i cvetati kao nikad pre
17:59 Dom i saveti "Namazala sam je na obe strane, ostavila 20 minuta, a zatim obrisala...": Isprobajte supermoćnu domaću pastu za čišćenje daske na wc šolji, košta manje od 200 dinara
08:56 Zdravlje Jasmina u tašni uvek ima kesicu sode bikarbone: Služi joj kao prva pomoć u 3 važne situacije
17:03 Dom i saveti Oprezno sa sodom bikarbonom: Nikako je ne koristite za čišćenje ovih površina u kući, jer će ih oštetiti
20:31 Dom i saveti Bakin trik za pranje belih patika oduševio žene u Srbiji: Pitaju se kako im to da sada nije palo na pamet
12:29 Dom i saveti Ima spasa za grube peškire: Ovaj sastojak do 100 dinara će ih garantovano omekšati, nećete se pokajati
16:05 Horoskop Dolazi im vreme sreće: Ovim horoskopskim znakovima sprema se iznenadni novčani dobitak
15:40 Ispovesti Brankica (44) se kaje ali smatra da ovo previše: 'Prevarila sam muža, a on me tri godine najstrašnije kažnjava i spava u odvojenoj sobi'
15:15 Dom i saveti Kada je bolje zalivati cveće tokom vrućina – ujutru ili uveče, prskalica ili crevo? Samo jedno je ispravno, a mnogi greše
14:47 Horoskop Ovo je najnesrećniji znak horoskopa: Budućnost im je uvek crna, sve im smeta, sami su sebi najveći neprijatelji
13:57 Dom i saveti Zidove sam oprala smesom od dva sastojka: Rezultat me zaprepastio, izgledalo je kao da sam okrečila stan