17:59 Dom i saveti "Namazala sam je na obe strane, ostavila 20 minuta, a zatim obrisala...": Isprobajte supermoćnu domaću pastu za čišćenje daske na wc šolji, košta manje od 200 dinara
08:56 Zdravlje Jasmina u tašni uvek ima kesicu sode bikarbone: Služi joj kao prva pomoć u 3 važne situacije
17:03 Dom i saveti Oprezno sa sodom bikarbonom: Nikako je ne koristite za čišćenje ovih površina u kući, jer će ih oštetiti
20:31 Dom i saveti Bakin trik za pranje belih patika oduševio žene u Srbiji: Pitaju se kako im to da sada nije palo na pamet
12:29 Dom i saveti Ima spasa za grube peškire: Ovaj sastojak do 100 dinara će ih garantovano omekšati, nećete se pokajati
08:30 Dom i saveti Nećete više bacati pare na skupe omekšivače: Ovaj prirodni sastojak čini posteljinu mekom i mirišljavom
08:05 Dom i saveti U kuću vam se uvukao smrad: Stavite ovaj začin u rernu i preko noći rešite se neprijatnog mirisa
09:13 Dom i saveti Ovo sredstvo preporučuju čak i vodoinstalateri, a košta oko 100 dinara: Razara sve dlake u odvodu i razređuje ostatke od sapuna
15:16 Dom i saveti Odvod vam je zapušen zbog dlaka i sapuna? Sipajte sredstvo od 50 dinara i rešićete problem!
14:50 Zdravlje "To je kao da ste sipali kiselinu u želudac": Nutricionista otkriva zašto je loše popiti sodu bikarbonu ako se prejedete
11:39 Zdravlje "Ljudi, ne bacajte pare, kumim vas": Dr Perišić konačno otkrio pravu istinu o sodi bikarboni i razbio mit o bolestima koje leči
20:24 Dom i saveti Dubinski čisti tepih u roku od 15 minuta: Rešite se neprijatnih mirisa i fleka pomoću samo jednog sastojka
09:02 Horoskop Zaslužili ste nagrade: Subota, 19. april je dan kada će 4 horoskopska znaka dobiti ono što dugo očekuju, miljenici su univerzuma
08:32 Ispovesti Zatekla sam muža sa prijateljicom: Smislila sam opasan plan kako da im se osvetim, ispalo je bolje nego što sam očekivala
22:05 Horoskop Za njih su godine samo broj, sve dok ima hemije: Četiri astro znaka koji važe za najveće zavodnike
21:40 Lepota i Moda Anđeoska lepota, a brutalno isklesano telo: Plava lepotica svu svoju raskoš istakla u beloj čipki
21:10 Lepota i Moda Tri modne greške koje dodaju 10 godina: Žene starije od 50 moraju da vode računa o ovome
20:40 Ispovesti "Sestro, nećeš se ti usrećiti pored njega": Mladoženja priredio šok scenu, mladi savetuju da pobegne dok nije prekasno!