Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : lampice za jelku

jelka
20:02 Dom i saveti

Ne ređaju se okolo: Evo kako se pravilno stavljaju lampice na jelku, izgledaće još raskošnije!

Da li znate čemu služi CRVENA sijalica na lampicama za jelku? "Nakon 30 godina ja to sad saznajem, sramota me je"
11:40 Porodica

Da li znate čemu služi CRVENA sijalica na lampicama za jelku? "Nakon 30 godina ja to sad saznajem, sramota me je"

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

smrdibube
20:27 Dom i saveti

Smrdibube preziru jednu biljku: Posadite je, pa im više neće pasti na pamet da vam ulaze u kuću!

lubenica
17:49 Dom i saveti

Kristina nikada ne drži lubenicu u frižideru: Evo gde je čuva, a ostane joj sveža čak 15 dana!

pire krompir
14:57 Dom i saveti

Pire pravim ovako i bude savršeno kremast: Otkrila sam jedan trik i nikada nema grudvica

vrućina
09:17 Dom i saveti

Ovaj trik koriste u Indiji i provereno radi: Evo kako da se rahladite bez klime i ventilatora, samo vam treba ovo

pegla
21:03 Dom i saveti

I ono najgore, onu crnu zalepljenu prljavštinu skida: Evo kako da očistite peglu, da izgleda kao da ste je tek kupili

watch-icon

Preporučujemo

bolnica
12:31 Porodica

Ana (35) imala je četiri spontana pobačaja: A onda joj se desilo nešto što medicina ne pamti, lekari su bili šokirani

Ester
12:04 Porodica

Prvi put se poljubila sa 30 godina: Bila je nevina sve do braka, a evo zašto je odlučila da promeni život iz korena

kafa
11:40 Zdravlje

Da li pijete ovu kafu svaki dan? Može ozbiljno da ošteti vid, pokazuju nova istraživanja

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

kraljica Leticija
10:49 Lepota i Moda

Najtraženija letnja haljina može se naći kod nas za 2.500 dinara: Toliko dobro stoji, da nije ni čudo što je kraljica Leticija nosi već 2 godine

Ajla Fišer
10:26 Poznati

Slavna glumica otkrila šta misli o braku nakon razvoda: "Za sve muškarce koji kažu..."

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.