09:53 Zdravlje Zadah će biti deo vaše prošlosti: Ova stvar na prirodan način održava higijenu usta, zaboravite na hemikalije
18:50 Zdravlje Higijena je na 1. mestu: Rešite se neprijatnog zadaha proverenom metodom, evo šta treba imati na umu
17:19 Zdravlje Lekari upozorili: Ukoliko imate ovakav osećaj u ustima, možda bolujete od dijabetesa tipa 2
20:55 Poznati Nije fotošop: Sem ima najveća usta na svetu, nekada se stidela, a sada se smeje od uva do uva!
18:00 Zdravlje Najčudniji SIMPTOM srčanog udara: Ako imate ovaj čudan UKUS u ustima, odmah idite kod LEKARA
10:30 Zdravlje Sa OVIM treba da ispirate usta svako JUTRO: Sprečava KARIJES i ubija loš ZADAH, tehnika stara 3000 godina!
18:30 Lepota i Moda Ljudi su ŠOKIRANI kada vide kakva USTA sada ima ova devojka: "Niko ne može da se upropasti tako kao ŽENA"
11:45 Zdravlje U ustima i na NOKTIMA se može videti nedostatak MINERALA: Ovo su samo NEKI simptomi da je vaše zdravlje OZBILJNO narušeno
14:15 Ispovesti Stavila sam filere u usne kao tinejdžerka: Bila je to najveća greška u mom životu, izgledala sam presmešno
16:05 Ispovesti Svi SALONI lepote su mu ZALUPILI vrata: Za ovog KUVARA granica ne postoji, ako drugi ne žele da mu UBRIZGAJU FILERE, uradiće on to sam
21:01 Zdravlje Šta znači kada vam titra oko? Ovakva vrsta trzaja je opasna i zahteva odlazak kod lekara
20:33 Poznati U surovi rat Džastina Baldonija i Blejk Lajvli umešana i jedna pevačica: Dugogodišnja je drugarica poznate glumice, a evo zbog čega je izbila drama
20:05 Ispovesti Na ulici saznala da je muž vara, slomio joj srce naočigled prolaznika: Za 2 minuta je uspeo da uništi 8 godina ljubavi
19:37 Poznati Georgina Rodrigez se oglasila povodom Ronaldovog 40. rođendana: Uputila mu reči koje svaki muškarac želi da čuje
19:10 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 8. februar: Lavove progoni prošlost, Strelac da povede računa o svom ponašanju, a šta je sa ostalima?
18:42 Poznati Demi Mur otkrila u kakvom je stanju Brus Vilis: Slavna glumica otvorila dušu, a evo šta je rekla za svog bivšeg supruga