Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : lični stav

Sramota me u ime muškog roda! Šta vas zabole ona stvar ako žena od pedeset godina stavlja silikone?
20:00 Porodica

Sramota me u ime muškog roda! Šta vas zabole ona stvar ako žena od pedeset godina stavlja silikone?

Anđelija Arbutina je LEGENDA ženske KOŠARKE! Prestanite da je zovete "ženom Slobodana Šarenca", kao da joj je udaja najveći USPEH!
13:35 Poznati

Anđelija Arbutina je LEGENDA ženske KOŠARKE! Prestanite da je zovete "ženom Slobodana Šarenca", kao da joj je udaja najveći USPEH!

I ja sam ta NEMAJKA! Prestala sam da peglam, ne kuvam na PARI, a znam i da uvalim detetu i telefon, sram me bilo!
14:43 Porodica

I ja sam ta NEMAJKA! Prestala sam da peglam, ne kuvam na PARI, a znam i da uvalim detetu i telefon, sram me bilo!

most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

marija
18:41 Dom i saveti

Čime se greju u gradu gde je 71 stepen ispod nule? Marija je objasnila da koriste dve opcije kako bi im kuće bile tople

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

fleke
16:36 Dom i saveti

Kako ukloniti žutilo sa bele odeće: Od sada ćete zaboraviti na klasično pranje, ovaj trik rešava i najgore fleke!

žena
16:07 Dom i saveti

Očistite klima uređaj potpuno besplatno: Uz ove trikove sačuvaćete 50 evra, koliko bi dali majstoru

cveće
16:00 Dom i saveti

Pravo vreme je da ga posadite: Za ovo prelepo cveće kažu da donosi ljubav u kući, komarci od njega beže kao ludi

žene
15:50 Dom i saveti

Imam 50 godina, a svi misle da mi je 30: Pola minuta mi treba da obrišem bore i podmladim lice

patike
14:56 Dom i saveti

Bele patike će zablistati za 5 minuta: Uz 1 sastojak iz kupatila izgledaće kao da ste ih juče kupili

watch-icon

Preporučujemo

fleke
16:36 Dom i saveti

Kako ukloniti žutilo sa bele odeće: Od sada ćete zaboraviti na klasično pranje, ovaj trik rešava i najgore fleke!

Vanesa Mariposa
16:16 Ispovesti

Sipali im drogu u piće, a onda pokušali i uradili im onon najstrašnije: Influenserka na ivici suza, ispričala detalje kobnog putovanja

žena
16:07 Dom i saveti

Očistite klima uređaj potpuno besplatno: Uz ove trikove sačuvaćete 50 evra, koliko bi dali majstoru

cveće
16:00 Dom i saveti

Pravo vreme je da ga posadite: Za ovo prelepo cveće kažu da donosi ljubav u kući, komarci od njega beže kao ludi

žene
15:50 Dom i saveti

Imam 50 godina, a svi misle da mi je 30: Pola minuta mi treba da obrišem bore i podmladim lice

Shutterstock/Klavdiia Arziukova
15:37 Porodica

U narodu se veruje da se sutra nebo otvara: Šta treba da uradite veče pred Spasovdan, na jednu stvar niko u kuću ne sme ni da pomisli

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.