Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : lični stav

Sramota me u ime muškog roda! Šta vas zabole ona stvar ako žena od pedeset godina stavlja silikone?
20:00 Porodica

Sramota me u ime muškog roda! Šta vas zabole ona stvar ako žena od pedeset godina stavlja silikone?

Anđelija Arbutina je LEGENDA ženske KOŠARKE! Prestanite da je zovete "ženom Slobodana Šarenca", kao da joj je udaja najveći USPEH!
13:35 Poznati

Anđelija Arbutina je LEGENDA ženske KOŠARKE! Prestanite da je zovete "ženom Slobodana Šarenca", kao da joj je udaja najveći USPEH!

I ja sam ta NEMAJKA! Prestala sam da peglam, ne kuvam na PARI, a znam i da uvalim detetu i telefon, sram me bilo!
14:43 Porodica

I ja sam ta NEMAJKA! Prestala sam da peglam, ne kuvam na PARI, a znam i da uvalim detetu i telefon, sram me bilo!

most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

lampice
17:23 Dom i saveti

Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara

meso
16:01 Dom i saveti

Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka

orhideja
14:30 Dom i saveti

Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim

slavski kolač
11:26 Dom i saveti

Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!

jelo
09:33 Dom i saveti

Mešate hranu drvenom varjačom? Glavna je alatka u kuhinjama domaćica u Srbiji, a evo da li je bezbedna

watch-icon

Preporučujemo

lampice
17:23 Dom i saveti

Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara

žena
16:59 Porodica

„Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke

Printscreen/Youtube/Fifth Harmony
16:31 Horoskop

Sa njima nikad nije dosadno: 5 horoskopskih znakova su glavne zvezde svake žurke

meso
16:01 Dom i saveti

Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka

dvoje
15:00 Porodica

Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat, evo kako su se organizovale!

orhideja
14:30 Dom i saveti

Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.