Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : lični stav

Sramota me u ime muškog roda! Šta vas zabole ona stvar ako žena od pedeset godina stavlja silikone?
20:00 Porodica

Sramota me u ime muškog roda! Šta vas zabole ona stvar ako žena od pedeset godina stavlja silikone?

Anđelija Arbutina je LEGENDA ženske KOŠARKE! Prestanite da je zovete "ženom Slobodana Šarenca", kao da joj je udaja najveći USPEH!
13:35 Poznati

Anđelija Arbutina je LEGENDA ženske KOŠARKE! Prestanite da je zovete "ženom Slobodana Šarenca", kao da joj je udaja najveći USPEH!

I ja sam ta NEMAJKA! Prestala sam da peglam, ne kuvam na PARI, a znam i da uvalim detetu i telefon, sram me bilo!
14:43 Porodica

I ja sam ta NEMAJKA! Prestala sam da peglam, ne kuvam na PARI, a znam i da uvalim detetu i telefon, sram me bilo!

most-read

Najčitanije

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

majice
13:01 Dom i saveti

Grozna istina o crnim majicama: Srpkinja izbacila sve iz ormara, "ovo ide pravo u smeće"

žena
10:01 Dom i saveti

Greška koju prave milioni žena svakog dana uništava kosu: Stvara masnoću, nadražuje folikule i košta nas guste kose

turšija
08:45 Dom i saveti

Evo kako napraviti turšiju bez sirćeta i šećera: Nikad više gorušica, lak recept i povrće puno arome

struja
21:29 Dom i saveti

Troši struju kao frižider i kad se ne koristi: Ovaj uređaj svi imaju, a drastično povećava mesečni račun

pita
19:05 Dom i saveti

Uz ovaj preliv svaka pita je sočna: Pekari ga stavljaju i u slane i u slatke, zato su im sve savršene!

watch-icon

Preporučujemo

sahrana
13:24 Porodica

Naslednica poznatog milionera umrla od ujeda insekta: Lekari je vratili kući, a ona jutro nije dočela, imala je ove simptome

majice
13:01 Dom i saveti

Grozna istina o crnim majicama: Srpkinja izbacila sve iz ormara, "ovo ide pravo u smeće"

Shutterstock
12:42 Ispovesti

Kum mi je uništio venčanicu: Znam da nije bilo namerno, ali ono što je uradio nakon toga me je žestoko razočaralo

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
12:26 Poznati

Tako se prosi devojka: Muž Demi Lovato dao primer muškarcima širom sveta, pevačica je prosto morala da kaže ,,DA"

Shutterstock
12:02 Lepota i Moda

Bure farmerke preplavile Srbiju! Svi ih žele, evo kome dobro stoje, a ko od njih treba da beži kao đavo od krsta

melanija tramp
11:41 Poznati

Grmljavina u raju? Tramp i Melanija stigli u Vindzor držeći se za ruke, a onda šok – spavali u odvojenim sobama, tražili i svoju posteljinu umesto kraljevskih čaršava

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.