Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : roditi dete

Šta čekaš, kad ćeš da se UDAŠ? Ne pitam ni ja tebe "Što se NE RAZVEDEŠ", a život ti se RASPADA
18:05 Ispovesti

Šta čekaš, kad ćeš da se UDAŠ? Ne pitam ni ja tebe "Što se NE RAZVEDEŠ", a život ti se RASPADA

Iskrena ispovest mame KATARINE: "Priznajem, nisam zavolela svoju DECU kad sam ih RODILA"
10:44 Ispovesti

Iskrena ispovest mame KATARINE: "Priznajem, nisam zavolela svoju DECU kad sam ih RODILA"

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

mušice
17:32 Dom i saveti

Ne košta ni 40 dinara, a tera mušice k'o od šale: Stavite ovo prirodno sredstvo u kuhinju, blizu prozora, ma gde god, ima da se razbeže momentalno

jaja
14:52 Dom i saveti

Ulje više uopšte ne koristim: Baka mi je rekla da podmažem tiganj ovim, ništa mi se ne zalepi!

cveće
12:19 Dom i saveti

Cvećarka otkrila gde svi greše dok zalivaju cveće: Poštujte njeno pravilo, biće raskošno i u vrelim danima!

pita
10:28 Dom i saveti

Otkrivamo tajnu pekara: Najbolji preliv za pite sa kojim su uvek vazdušaste i sočne

šerpa
08:59 Dom i saveti

Kada najbolje posoliti hranu — na početku ili na kraju pripreme? Iskusni kuvar do detalja sve objasnio, evo gde smo grešili

watch-icon

Preporučujemo

mušice
17:32 Dom i saveti

Ne košta ni 40 dinara, a tera mušice k'o od šale: Stavite ovo prirodno sredstvo u kuhinju, blizu prozora, ma gde god, ima da se razbeže momentalno

Printscreen/Youtube/ 20th Century Studios UK
17:10 Horoskop

Od 10. jula ništa neće biti isto, za 3 znaka stiže fenomenalan period: Sve će im krenuti u životu, pun Mesec ulazi u znak Jarca

baka
16:45 Lepota i Moda

Baka ima 91 godinu i lice bez bora: Ceo život neguje kožu sredstvom koje košta 300 dinara!

ginekolog
16:19 Zdravlje

Ginekolozi brutalno iskreni: Žene, ovo stalno radite, a mi to preziremo!

žena
15:47 Porodica

„Spakovala sam stvari za 2 nedelje u ručni prtljag“: Žena pokazala trik koji je preko noći postao viralan

Nikol Šubert
15:22 Ispovesti

U dnevniku svog sina (17) pročitala je jezivu poruku: Momentalno ga je prijavila policiji i uopšte se ne kaje

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.