Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : dijareja

Dr Zoran Vujović
18:30 Zdravlje

Da li vas muči dijareja? Dr Vujnović, gastroenterolog vodeće dečije klinike upozorava kada je vreme da se obratite lekaru

Moj ljubimac ima dijareju! Evo kako da mu najbrže pomognete
16:20 Zdravlje

Moj ljubimac ima dijareju! Evo kako da mu najbrže pomognete

doktor dino tarabar
15:40 Zdravlje

Da vam se letovanje ne pretvori u agoniju: Dr Tarabar savetuje kako brzo sprečiti dijareju

gasovi
21:09 Zdravlje

Koliko puta dnevno imate gasove? Ako pređete ovaj broj, treba odmah da odete kod lekara!

stomak
14:12 Zdravlje

Zaustavite dijareju: Narodni lekovi koji provereno deluju, a jedan je najbrži i odmah možete da ga isprobate!

dr Voja Perišić
13:29 Zdravlje

"Zovu me iz Grčke, žale se na bolove u stomaku": Dr Perišić upozorio na bolest koja je najčešća na letovanju, pa dao savete turistima

kupatilo
13:48 Dom i saveti

Sigurno ste nekada na letovanju dobili PUTNIČKU DIJAREJU: Evo kako je možete SPREČITI!

DIJAREJA  može da vam upropasti ODMOR: Zapamtite ove trikove i momentalno je zaustavite
12:55 Zdravlje

DIJAREJA može da vam upropasti ODMOR: Zapamtite ove trikove i momentalno je zaustavite

stomak
17:00 Zdravlje

Zaustavite DIJAREJU za MINUT bez LEKOVA: Dva sastojka su KLJUČNA, rade posao provereno!

Kupatilo
13:30 Zdravlje

Zašto PUTOVANJE iritira CREVA? Evo šta treba da JEDETE, da izbegnete ZATVOR i DIJAREJU!

"Odu u Crnu Goru na letovanje, pa dobiju užasnu DIJAREJI i mučninu" Dr objasnio koja hrana vam "kvariti" stomak
15:45 Zdravlje

"Odu u Crnu Goru na letovanje, pa dobiju užasnu DIJAREJI i mučninu" Dr objasnio koja hrana vam "kvariti" stomak

Ni KORONA ni GRIP: Ovaj virus trenutno HARA Evropom, ovo su SIMPTOMI!
15:49 Zdravlje

Ni KORONA ni GRIP: Ovaj virus trenutno HARA Evropom, ovo su SIMPTOMI!

1 2
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

domaće krofne
12:36 Dom i saveti

Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!

spavaća soba
11:35 Dom i saveti

Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite

kiflice bez kvasca
19:53 Dom i saveti

Kiflice bez kvasca: Najmekše testo ikada dobija se za svega 15 minuta, evo i kako

zaprška
16:50 Dom i saveti

Domaćice greše kad ubacuju zapršku: Evo kako da napravite ukusnu čorbu kao iz restorana

tiganj
14:08 Dom i saveti

Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu

watch-icon

Preporučujemo

sardine
15:28 Zdravlje

Najzdravija riba iz konzerve: Odlična za mozak - jedite je bar 2 puta nedeljno

žena
15:01 Ispovesti

Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!

Sindi Kraford
14:30 Horoskop

Najfatalnije žene rađaju se u ovom astro znaku: Muškarci im se nude kao na tacni!

frizura
14:04 Lepota i Moda

Frizura koja instant daje volumen: Kosa kao iz bajke, raskošna i laka!

Japanka
13:34 Lepota i Moda

Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!

Vinona Rajder
13:06 Poznati

Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.