15:37 Porodica Angelina BESPLATNO daje plac blizu Beograda nakon gubitka muža: Potrebno je da ispunite DVA uslova
08:00 Dom i saveti Uz ovaj TRIK vaša će SUDOPERA BLISTATI kao nova: Ove dve stvari imate uvek u KUHINJI, recite ZBOGOM teškim hemikalijama
16:27 Poznati Kortni Koks prodala kuću jer je UKLETA: "Stalno sam viđala ženu da luta kućom, a onda me je poštar pitao šta je to IZA MENE"
12:36 Dom i saveti Za kuću punu para poštujte ovo pravilo: Ove DVE stvari iz kuhinje NIKADA ne pozajmljujte komšijama, pratiće vas maler
12:40 Dom i saveti Rešite PROBLEME u domu za tili čas: Ako se zaglavila fioka ili vam škripe vrata, iskoristite SASTOJAK koji svi imamo u KUĆI
10:22 Dom i saveti Privucite SREĆU, NOVAC i NAPREDAK u martu: Ove predmete NIKAKO ne stavljaje u određene delove kuće
10:19 Dom i saveti Ove TRI stvari nikako ne smete da držite u PREDSOBLJU: Odmah sa vrata uvlače NEGATIVNU energiju
15:35 Dom i saveti Užasava vas NEPRIJATAN miris u STANU: Napravite jedinstven KOKTEL i oterajte PARAZITE dok oko vas SVE miriše na SVEŽE I ČISTO!
22:07 Dom i saveti Zamo TRI MINUTA sa jednom VOĆKOM rešite se neprijatnih mirisa iz vašeg doma - ovo sigurno radi!
19:51 Dom i saveti Odmah morate da ga IZBACITE iz kuće: Jedna stvar kojoj je istekao "ROK TRAJANJA" privlači SVAĐU i NERED!
20:29 Dom i saveti Ukoliko vam ovo stoji u HODNIKU odmah morate da ih sklonite: Ove TRI stvari donose vam LOŠU ENERGIJU u kući!
21:57 Dom i saveti Zbog ove voćke spavaćete kao beba: Uspavljuje brže od tablete, a san će biti bez prekida!
21:28 Lepota i Moda Otmene žene ova 4 modna komada nikada ne bi nosile: Smatrate ih luksuznima, ali zbog njih izgledate neukusno i jeftino
20:58 Lepota i Moda Venecija skoro nije videla ovakvu haljinu: Emili Blant u kristalima od glave do pete - održala modni čas iz glamura
20:28 Horoskop Samo 1 znak je večni gubitnik u horoskopu: Magnet je za nesreću, ništa mu ne ide od ruke, život mu je maćeha!
20:00 Dom i saveti Titov ajvar u 2 boje: Jedan sastojak se nikada ne dodaje da ne prokisne u špajzu, a ukus je bogovski
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 3. septembar: Lav je u ulozi vođe, Rak razmišlja srcem, Škorpiji je intuicija jaka