Odmah morate da ga IZBACITE iz kuće: Jedna stvar kojoj je istekao "ROK TRAJANJA" privlači SVAĐU i NERED!

Najžena Vesti 18.12.2021 19:51 0

Sigurno svako od vas ima bar jedan

Odmah morate da ga IZBACITE iz kuće: Jedna stvar kojoj je istekao "ROK TRAJANJA" privlači SVAĐU i NERED!

unsplash.com

Prema feng šui tradiciji najvažnije je da se u svom domu osećate dobro i da u njemu vlada pozitivna energija, ali postoje neke greške koje ometaju energetski tok i privlače negativne vibracije. Jednu od njih zaista treba izbeći, piše Lovesensa.rs.

Veruje se da čuvanje u kući starog kalendara ili držanje oznake na kalendaru na pogrešnom danu ili mesecu, može nepovoljno uticati na energiju u celom domu. Ne držite stare kalendare u svom domu, bez obzira da li su skriveni od pogleda.

Kada je u domu stari kalendar, to ukazuje na nered i haos. Prošlost je stagnirajuća či energija; stari kalendari će vas držati u prošlosti i sprečavati vas da krenete napred.

Odmah morate da ga IZBACITE iz kuće: Jedna stvar kojoj je istekao

Pexels

 

 

Takođe ne bi trebalo da čuvate stare kalendare samo zato što vam se dopadaju. Ako je to zbog slika, možete iseći slike i napraviti kolaž, a stare kalendare baciti.

Kalendari nas podsećaju na važne datume, pa su zato i izuzetno važni prema feng šuiju. Stručnjaci otkrivaju u kojem delu doma treba postaviti kalendar da bi privukao dobru energiju.

Kalendar ne treba držati kod prednjih vrata, u kupatilu, spavaćoj sobi, trpezariji i van istočnog sektora. Povoljni prostor za kalendar prema feng šuiju su severni sektor doma, radna soba ili kancelarija.

Komentari (0)
Loading