10:40 Dom i saveti Očistite TEPIHE za samo 250 dinara: Uštedećete NOVAC a oni će izgledati kao da su tek KUPLJENI!
21:30 Dom i saveti Šta označava BELA boja u prostorijama: Štiti od NEGATIVNE energije ali nosi i JASNU poruku
08:00 Dom i saveti Očistite NAMEŠTAJ i TEPIHE sa ovim sastojkom: Ne košta više od 30 dinara a efikasnije je od kupovnih SKUPIH preparata
18:10 Dom i saveti Ako ovo primetite, imate NEGATIVNU energiju u KUĆI: Vaši LJUBIMCI i biljke su najbolji pokazatelji loše VIBRACIJE
16:45 Dom i saveti ZABORAVITE na SKUPE osveživače: Uz ovaj JEDNOSTAVAN trik vaša će KUĆA uvek lepo MIRISATI
15:40 Dom i saveti Zašto ŽENE širom sveta USISIVAJU kuću sa FENOM u ruci? Kada čujete razlog i vi ćete ODMAH da probate
15:37 Porodica Angelina BESPLATNO daje plac blizu Beograda nakon gubitka muža: Potrebno je da ispunite DVA uslova
08:00 Dom i saveti Uz ovaj TRIK vaša će SUDOPERA BLISTATI kao nova: Ove dve stvari imate uvek u KUHINJI, recite ZBOGOM teškim hemikalijama
16:27 Poznati Kortni Koks prodala kuću jer je UKLETA: "Stalno sam viđala ženu da luta kućom, a onda me je poštar pitao šta je to IZA MENE"
12:36 Dom i saveti Za kuću punu para poštujte ovo pravilo: Ove DVE stvari iz kuhinje NIKADA ne pozajmljujte komšijama, pratiće vas maler
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!