12:12 Dom i saveti Sada je vreme za kiseljenje kupusa: Pripremite ga po ovom receptu, glavice će biti čvrste, a rasol bistar do proleća!
13:56 Dom i saveti Ukiselite kupus na bakin način: Ovako se to najlakše radi, rasol će biti bistar, a izdržaće do proleća
14:42 Dom i saveti Savet iskusnih domaćica: Ukiselite kupus po ovim pravilima i biće vam najlepši u komšiluku – evo kada se kiseli, koliko puta se pretače i kako da rasol ostane bistar
09:57 Dom i saveti U čemu je tajna: Uz ovu starinsku metodu, najlakše ćete ukiseliti kupus, a može da izdrži do kasnog proleća
10:15 Dom i saveti Recept PROFESIONALNOG srpskog KUVARA: Ukiselite KUPUS uz ove mini trikove i potrajaće vam sve do LETA, neće se POKVARITI
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"