19:00 Poznati ,,O moj Bože, mislila sam na...": Pevačica se pošteno izblamirala pred koleginicom, htela da kaže jedno, ali je izgovorila nešto sasvim drugo
14:00 Poznati ,,Ludi ste, ludi ste...": Ovo je bila reakcija Arijane Grande na pitanje o kome smo svi razmišljali, a tiče se glumice koju obožavaju Srbi
11:17 Poznati "Vidi joj se svaka kost na telu": Slavna pevačica odgovorila na prozivanja da izgleda kao "hodajući kostur"
16:42 Poznati Arijana Grande dobila bezobrazan zahtev: Režiser je tražio samo jednu stvar od zvezde, a ona je odgovorila na ovaj način
12:01 Lepota i Moda Arijana Grande na Olimpijskim igrama u stilu Odri Hepburn: Čarobna toaleta na tren "zaustavila vreme"
12:43 Poznati Terao je da stavi nogu u usta: Slavna pevačica konačno progovorila o zlostavljanju tokom snimanja dečije serije, priče su jezive
16:02 Poznati "Umotala se u posteljinu, pa pravo na dodelu Oskara": Ova pevačica danas je hit na internetu - glamur u velikom stilu
19:08 Poznati Odala počast živoj legendi: Arijana Grande u majici sa fotkom slavne pevačice, njen najveći hit zna cela Srbija
18:45 Poznati Ispunila obećanje: Arijana Grande objavila novu pesmu ,,Yes, And?", fanovi padaju u trans, a pohvalila je i poznata reperka!
21:44 Poznati ,,Da, I?": Lepršava Arijana sprema specijalno muzičko iznenađenje za fanove, poznat i tačan datum!
11:46 Poznati Jedan se otego, drugi se protego: Arijana Grande na večeri sa novim dragim, a tu su i sveži tračevi o prošlosti pevačice!
13:01 Poznati "Na licu sam imala brdo filera i botoksa": Pevačica priznala da je bila ovisna o estetskim korekcijama, sad je rekla dosta
10:26 Poznati Anđelina Džoli se srela sa bivšim mužem: Otkrila u kakvom su odnosu, pa izazvala čuđenje mnogih, ovo niko nije očekivao
09:51 Horoskop Najnesrećniji horoskopski znak u 2025. godini: Skupo će platiti greške iz prošlosti, svi planovi im padaju u vodu
09:25 Lepota i Moda Jesenji džemper će se nositi na proleće: Srpkinje videle od Francuskinja, pa i one potrčale da kupe model koji se slaže uz sve
08:56 Dom i saveti Najbolja namirnica za jačanje kostiju u 40-im: Prepuna vitamina i minerala, štiti od osteoporoze
08:30 Lepota i Moda Ruke su vam suve i grube? Napravite domaću kremu od 3 sastojka iz frižidera i koža će biti kao pahulja nežna