11:17 Poznati "Vidi joj se svaka kost na telu": Slavna pevačica odgovorila na prozivanja da izgleda kao "hodajući kostur"
16:42 Poznati Arijana Grande dobila bezobrazan zahtev: Režiser je tražio samo jednu stvar od zvezde, a ona je odgovorila na ovaj način
12:01 Lepota i Moda Arijana Grande na Olimpijskim igrama u stilu Odri Hepburn: Čarobna toaleta na tren "zaustavila vreme"
12:43 Poznati Terao je da stavi nogu u usta: Slavna pevačica konačno progovorila o zlostavljanju tokom snimanja dečije serije, priče su jezive
16:02 Poznati "Umotala se u posteljinu, pa pravo na dodelu Oskara": Ova pevačica danas je hit na internetu - glamur u velikom stilu
19:08 Poznati Odala počast živoj legendi: Arijana Grande u majici sa fotkom slavne pevačice, njen najveći hit zna cela Srbija
18:45 Poznati Ispunila obećanje: Arijana Grande objavila novu pesmu ,,Yes, And?", fanovi padaju u trans, a pohvalila je i poznata reperka!
21:44 Poznati ,,Da, I?": Lepršava Arijana sprema specijalno muzičko iznenađenje za fanove, poznat i tačan datum!
11:46 Poznati Jedan se otego, drugi se protego: Arijana Grande na večeri sa novim dragim, a tu su i sveži tračevi o prošlosti pevačice!
13:01 Poznati "Na licu sam imala brdo filera i botoksa": Pevačica priznala da je bila ovisna o estetskim korekcijama, sad je rekla dosta
12:55 Poznati "Upoznala je i njihovog sina, a sad im rasturila dom": Arijana Grande na meti osuda zbog razvoda svog dečka
13:57 Poznati Arijana Grande konačno uhvaćena sa novim dečkom: Ne mari što je još uvek oženjen, šetaju zagrljeni i zaljubljeni
16:45 Dom i saveti Prva pomoć za izgrebane naočare: Istrljajte staklo sredstvom koje imate u kuhinji i biće kao novo!
16:19 Zdravlje Da li je zaboravljanje normalno? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema
15:47 Lepota i Moda Ublažava bore i tamne fleke, a ne stvara crvenilo: Za nežnu i čistu kožu lica, primenite jednostavan trik s retinolom
15:16 Dom i saveti Odvod vam je zapušen zbog dlaka i sapuna? Sipajte sredstvo od 50 dinara i rešićete problem!
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!