20:15 Ispovesti Dala sam drugarici da mi pridrži bebu i nikada više u životu: Zbog onog što je uradila savladao me je neopisivi strah!
13:43 Ispovesti Nevena snimila drugaricu kako čisti podove i to bez džogera: Sad smo svi u fazonu "kako se ovoga ranije nismo setili"
08:34 Ispovesti Jasni signali da vam dečko "nabija rogove" sa drugaricom: Ukoliko ovo radi, budite sigurne da ste prevarene
18:28 Ispovesti Odbila je da krsti dete najboljoj drugarici: Kad čujete šta je razlog, možda ćete je i razumeti
15:08 Porodica Besplatna kafa i kolači sa najboljom drugaricom u najelitnijem delu Beograda? Da, moguće je, a evo šta treba da uradite
17:16 Zdravlje "Najbolja prijateljica mi je dan pred VENČANJE rekla da ni slučajno NE DOLAZIM": O ovoj MLADI bruje mreže, a mnoge zanima samo JEDNA stvar
16:49 Dom i saveti Košta samo 30 dinara, a čisti sudoperu, tuš kabinu, ma sve: Kamenac nestaje za tren oka, skida i one koje godinama niste mogli da očistite
16:23 Lepota i Moda Znate li šta se dešava ako 7 dana ne perete kosu? Doktor rešio dilemu i sve šokirao odgovorom
16:08 Zdravlje Doktor Kovčin upozorava: Rak u Srbiji uzima danak, svake godine 42.000 obolelih, a evo gde je najkritičnije
15:59 Ispovesti Niko više ne jede Dubai čokoladu: Sada je hit čokolada s kosom i odmah se rasproda iako izgleda grozno i preskupa je!